تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۱۱ دی ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

واکنش قوه قضائیه به ممنوع الپروازی ترانه علیدوستی: اگر ادعایی دارد شکایت کند!

سخنگوی قوه قضائیه گفت: درباره خانم علیدوستی از ثبت احوال پیگیری کردیم و اعلام شد که کارت ملی ایشان با هیچ محدودیتی رو‌به‌رو نشده است و اگر ایشان ادعایی دارند می‌توانند به دستگاه قضایی مراجعه و شکایت کنند ما پیگیری می‌کنیم ما چیزی به عنوان ممنوع‌الپروازی نداریم و اگر کسی مدعی این مسئله است دستگاه قضایی خود را موظف به احقاق حقوق مردم می‌داند.

واکنش قوه قضائیه به ممنوع الپروازی ترانه علیدوستی: اگر ادعایی دارد شکایت کند!
رویداد۲۴| اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه درباره ممنوعیت پروازی ترانه علیدوستی گفت: خانم علیدوستی از نظر قضایی ممنوع‌الپرواز نیست ما پیگیری کردیم دیدیم برخی از افراد در فضای مجازی اعلام کردند که کارت ملی ایشان دارای محدودیت است و نمی‌توانند خدمات دریافت کنند. همانطور که رئیس قوه قضاییه اعلام کردند و در جلسات عالی قضایی به این موضوع پرداخته شده است رئیس قوه قضاییه دستور دادند حتی برای تعقیب متهمان کارت ملی افراد با محدودیت مواجه نشود چراکه مردم با کارت ملی زندگی می‌کنند.

به گزارش میزان، وی ادامه داد: درباره خانم علیدوستی از ثبت احوال پیگیری کردیم و اعلام شد که کارت ملی ایشان با هیچ محدودیتی رو‌به‌رو نشده است و اگر ایشان ادعایی دارند می‌توانند به دستگاه قضایی مراجعه و شکایت کنند ما پیگیری می‌کنیم ما چیزی به عنوان ممنوع‌الپروازی نداریم و اگر کسی مدعی این مسئله است دستگاه قضایی خود را موظف به احقاق حقوق مردم می‌داند.

منبع: میزان
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: ترانه علیدوستی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
0
0
کلا زدین زیرش دیگه! یا زهرا کاظمی افتادم که اصلا نیروهای امنیتی ایران نکشته بودنش و بد رفتاری با زندانیان که تو فیلم لو رفته مدار بسته اصلا مشخص نبود!
نظرات شما