تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۲۳ دی ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۲ نظر

روسیه ۲ شهرک دیگر در شرق اوکراین را گرفت

وزارت دفاع روسیه طی بیانیه‌ای خبر داد که ۲ شهرک در مناطق دونتسک و خارکوف اوکراین را تحت کنترل گرفته است.

روسیه ۲ شهرک دیگر در شرق اوکراین را گرفت

رویداد۲۴| وزارت دفاع روسیه امروز (یکشنبه) اعلام کرد نیرو‌های مسلح روسیه کنترل شهرک یانتارنوئه در دونتسک و شهرک کالینوو در منطقه خارکوف را به دست گرفته است.

خبرگزاری نووستی گزارش داد که در بیانیه وزارت دفاع اوکراین در این باره آمده است: «گروه رزمی جنوب ارتش روسیه شهرک یانتارنوئه را با اقدامات تهاجمی در جمهوری خلق دونتسک آزادسازی کرده و شهرک کالینوو نیز در نتیجه اقدامات گروه غرب آزادسازی شد.»

طبق این بیانیه، نیرو‌های مسلح اوکراین به طور کلی، حدود هزار و ۳۹۰ نفر از سربازان خود را در ۲۴ ساعت گذشته از دست داده است.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد کی‌یف در نبرد‌ها با گروه رزمی مرکز ۴۵۰ نفر از نیرو‌های خود و حدود ۴۱۰ نفر از نیرو‌های خود را نیز در نبرد‌ها با گروه غرب، حدود ۲۵۰ نفر سرباز را در نبرد با گروه جنوب و بیش از ۱۹۰ نفر را نیز در نبرد‌ها با گروه رزمی شرق از دست داد.

منبع: ایسنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: روسیه ، اوکراین ، جنگ
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
معصومی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۳
2
0
زلنسکی با طناب بایدن به قعر جهنم خواهد رفت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۴
ساقیتو عوض کردی
نظرات شما