تاریخ انتشار: ۰۶:۲۵ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۳ نظر

نقد تند رضا کیانیان به بازی بهروز وثوقی

رضا کیانیان از بازی بهروز وثوقی در فیلم «گوزنها» ایراد گرفت و گفت: شما به عنوان هنرمند چه چیزی به آن اعتیاد اضافه کردید.

نقد تند رضا کیانیان به بازی بهروز وثوقی

رویداد۲۴| رضا کیانیان از بازی بهروز وثوقی در فیلم «گوزنها» به کارگردانی مسعود کیمیایی انتقاد کرد.

مراسم رونمایی از کتاب‌های «شعبده بازیگری»، «تحلیل بازیگری»، «این مردم نازنین» و «ناصر و فردین» به نویسندگی رضا کیانیان و نشست تخصصی بازیگری مدرن با حضور حضور هوشنگ گلمکانی، رضا کیانیان و فرهاد توحیدی در خانه سینما برگزار شد.

در بخشی از این رویداد رضا کیانیان با انتقاد به بازی بهروز وثوقی در فیلم «گوزن‌ها» گفت:

هیچ بازیگری قابل تکرار نیست، قدرت بازیگری بهروز وثوقی غیر قابل انکار است ولی بازیگری او قدیمی است.»

یکی از بهترین بازی‌های بهروز وثوقی در فیلم «گوزن‌ها» است آن معتادی که آقای وثوقی بازی کرده است دوتا ایراد دارد می‌گوید با یک معتاد چند ماه زندگی کرده تا بتواند نقش او را به خوبی بازی کند. من سوال می‌کنم از آقای وثوقی (من خیلی دوستش دارم) آن معتاد بود، شما چرا بازی‌اش کردید؟ شما به عنوان هنرمند چه چیزی به آن اعتیاد اضافه کردید.

کپی کردن یا گرته برداری بخشی از هنر است و همه هنر نیست. دوم من می‌گویم شما آن را انجام دادید. معتاد کلیشه‌ای قبل از وثوقی تکرار شد و بعد از وثوقی به تکرار رسید وآتقی ادامه همان بازی بهروز وثوقی است.

همانطوری که فرهاد توحیدی اشاره کرد بهروز وثوقی مثل شمایل دینی شده ودیگر نمی‌شود به آن ایراد گرفت. در صورتی که ما حتی باید به خودمان همه ایراد بگیریم.

منبع: تابناک
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۸
0
2
رویداد جان اینهمه تندی ای که تیتر زدی نبود ، یه نقد بود، فقط..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۹
0
0
آخ که چقدر از این آدم بیزارم.
ذات پلیدش رو کامل میشه دید که اینطوری داره به جناب وثوقی حسادت می‌کنه ! آخه الدنگ دوزاری ، با نبودن امثال جناب وثوقی تو رو بعنوان بازیگر و هنربند! حساب کردن ، وگرنه اگه اینا بودن تو و امثال تو نهایتا میشدید سیاهی لشکر سینمای ایران !
وقتی حلزون خودش رو جزو شاخ داران می‌دونه ، تو هم باید ابوعطا بخونی نادان !
حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۹
0
0
بهروز و ناصر ملک مطیع و بهمن مفید بدون کلاس و دانشکده بازیگر شدن احترام بزارید لطفا
نظرات شما