تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۴

خبرنگار اکونومیست: ترامپ با توافقی که به ایران اجازه غنی‌سازی بدهد مشکلی ندارد

گرگ کارلستروم، خبرنگار اکونومیست گفت: ما پیش‌تر می‌دانستیم که ترامپ بر «مدل لیبی» (یعنی برچیدن کامل برنامه هسته‌ای) پافشاری نمی‌کند. حالا به نظر می‌رسد که او با توافقی که به ایران اجازه غنی‌سازی بدهد مشکلی ندارد.

خبرنگار اکونومیست: ترامپ با توافقی که به ایران اجازه غنی‌سازی بدهد مشکلی ندارد

رویداد۲۴| گرگ کارلستروم، خبرنگار اکونومیست گفت : دو نکته مهم در صحبت‌های شب گذشته ویتکاف با فاکس نیوز وجود دارد؛ او تلویحاً گفت ایران می‌تواند به غنی‌سازی اورانیوم تا سطح ۳.۶۷٪ ادامه دهد.

ویتکاف گفت: «شما نیازی ندارید یک برنامه هسته‌ای غیرنظامی را اجرا کنید که در آن بیش از ۳.۶۷٪ غنی‌سازی می‌کنید.»

همچنین گفت که خواهان «راستی‌آزمایی درباره برنامه غنی‌سازی» است.

ما پیش‌تر می‌دانستیم که ترامپ بر «مدل لیبی» (یعنی برچیدن کامل برنامه هسته‌ای) پافشاری نمی‌کند. حالا به نظر می‌رسد که او با توافقی که به ایران اجازه غنی‌سازی بدهد مشکلی ندارد.

پس اساساً داریم درباره توافقی شبیه به برجام صحبت می‌کنیم؛ توافقی که غنی‌سازی را محدود می‌کرد، اما ممنوع نمی‌ساخت.

ایران قطعاً آماده مذاکره بر پایه چنین چارچوبی است. اما سطح غنی‌سازی تنها مسئله نیست.

سؤالات فنی بسیاری باقی است:

ایران چقدر اورانیوم می‌تواند ذخیره کند؟ چند سانتریفیوژ، و از چه نوعی، می‌تواند برای غنی‌سازی به کار گیرد؟

منبع: انتخاب
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما