تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۷ نظر

کوچک‌زاده: رئیس جمهور استاندار کردستان را برکنار کند!

نماینده مردم تهران گفت: «آقای رئیس‌جمهور! در حالی‌که اعتقاد شما به حیا و عفاف در رفتار فرزندان نجیب‌تان مشهود است، چه کسی باید با استانداری که ناموس مردم غیور کرد را برای سان‌دیدن فلان مهمان خارجی بر اسب سوار می‌کند، برخورد کند؟»

کوچک‌زاده: رئیس جمهور استاندار کردستان را برکنار کند!

رویداد۲۴| مهدی کوچک‌زاده، نماینده مردم تهران، طی تذکری در جلسه علنی امروز یکشنبه، ۴ خردادماه، مجلس شورای اسلامی گفت: در قالب سه تذکر جداگانه خطاب به رؤسای قوای سه‌گانه، توضیحاتی را مطرح می‌کنم.

به گزارش مهر، وی در تذکری به رئیس مجلس، گفت: آنچه بنا دارم با رئیس محترم مجلس و خصوصاً جنابعالی آقای حاجی‌بابایی مطرح کنم، به فرصتی بعد از انتخابات هیئت‌رئیسه موکول می‌کنم. اجمالاً عرض می‌کنم که آیین‌نامه داخلی مجلس به اداره‌کننده جلسه اجازه نداده است که بعد از هر نطق و تذکر، خود نیز نطق و تذکر دهد.

کوچک‌زاده در تذکر دوم، خطاب به رئیس‌جمهور اظهار داشت: با یادآوری فرازی از سخنان امام خمینی (ره) که فرمودند: «تا من هستم، نخواهم گذاشت حکومت به دست لیبرال‌ها بیفتد»، به حضرت‌عالی عرض می‌کنم که واگذاری حکومت به لیبرال‌ها، چه از مسیر پیشنهاد آنان برای وزارت به مجلس، و چه با انتصاب کارگزارانی با کارنامه رانت‌خواری و نزدیکی به جریان لیبرال، با مشی مولا امیرالمؤمنین (ع) و توصیه‌های امام سازگار نیست.

وی افزود: دیوان محاسبات نیز پس از سفر لاکچری یکی از وزرا به کیش، از انحراف دو هزار میلیاردی سخن گفته است. در این کشور، هر وفاقی که حول امام نباشد، ره به ناکجاآباد می‌برد. آقای رئیس‌جمهور! در حالی‌که اعتقاد شما به حیا و عفاف در رفتار فرزندان نجیب‌تان مشهود است، چه کسی باید با استانداری که ناموس مردم غیور کرد را برای سان‌دیدن فلان مهمان خارجی بر اسب سوار می‌کند، برخورد کند؟

در تذکر سوم خود، کوچک‌زاده خطاب به غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه گفت: بنده به‌عنوان نماینده مردم، که بیش از شما در دسترس اقشار مختلف مردم هستم، عرض می‌کنم که بسیاری از رفتار‌های قوه قضاییه در افکار عمومی، خصوصاً در میان قشر محروم و وفادار به انقلاب، با سوالات جدی مواجه است.

وی تأکید کرد: آقای اژه‌ای! زمان سرگردانی مردم در دادگاه‌ها و دادسرا‌ها به حدی رسیده که شاکی و متشاکی، هر دو فریاد می‌زنند. همچنین برخی از مردم می‌پرسند: در ۴۷ سال گذشته، اجرای اصل ۱۴۲ قانون اساسی در رسیدگی به اموال مسئولان، چرا منجر به برخورد با هیچ متخلفی نشده است؟

کوچک‌زاده ادامه داد: آقای اژه‌ای! اگر آنچه در رسانه‌ها درباره دارایی‌های برخی مقامات، از جمله آقایان روحانی، شمخانی، نعمت‌زاده و زنگنه مطرح می‌شود صحت دارد، چه کسی باید رسیدگی کند؟

کد ویدیو
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: کوچک زاده
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
2
4
حالا اگه برای استقبال از پوتین بود هم خودت را جر میدادی ؟ اصلا بتو چه ؟ باید نخود هر آشی بشی ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
2
4
کوچک آف چراازدارایی ریس خودسردارمحصولی وسایردوستانش صدیقی دزد و بقیه اسمی نمی برد وچرااژه آیی بااوبرخوردنمی کند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
2
3
آقای پزشکیان تا جناب کوچک اف خودش را نکشته و به شش تکه کوچک تر تقسیم نکرده یه کاری بکنید. حیفه این نخبه از بین بره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
2
3
زر نزن بابا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
2
3
تا جونت در بیاد مرتیکه مزدور و نفوذی .مرگ بر روسیه .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
1
4
دروغ گوهای بیغیرت شما اگه غیرت داشتید فکری به حال آلودگی هوا می‌کردید همین بغل گوشتان پنجاه هزار نفر در سال در تهران می‌میرند وصحبت از جان انسان هاست آنهم هزاران هزار نفر آنجا لالید آنجا که ناموس همین مملکت برای یک لقمه غذا سرش در سطل اشغال است ویا به خاطر فقر ونداری شاید دست به هر کاری بزند لالید ولی این جور جاها یک متر زبان پیدا میکنید
س.م
|
Germany
|
۱۰:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۸
0
0
حرف کوچک زاده حرف حقی است.
حرام لقمه هایی که کوچک زاده را تحقیر می‌کنند سر در آخور لیبرالها و غربگدایان دارند.
نظرات شما