تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۴

واکنش عضو شورای شهر به بحران قبر در تهران: کار مافیای زمین است!

عضو شورای شهر تهران گفت: نظر کارشناسان این است که بهشت زهرا تا چندین سال آینده امکان دفن اموات را دارد.

بهشت زهرا

رویداد۲۴| احمد صادقی در تذکر پیش از دستور خود در جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران با اشاره به وضعیت دفن اموات در تهران، اظهار کرد: ما در وضعیت بحرانی دفن اموات در تهران نیستیم؛ من جلساتی با کارشناسان مربوطه برگزار کردم و ساعت‌ها در این خصوص بحث کردیم. نظر کارشناسان این است که بهشت زهرا تا چندین سال آینده امکان دفن اموات را دارد؛ در وضعیت بحرانی نیستیم که بخواهیم تصمیم عجولانه‌ای بگیریم.

رییس کمیته شفافیت و هوشمند سازی شورای شهر تهران ادامه داد: شلوغ کردن بیش از حد بعضی‌ها نشان می‌دهد مقاصدی پشت این مسئله است. مافیای زمین در آنجا می‌خواهند مشکلات دیگری را بزرگ کنند تا مشکلات خودشان بزرگ شود.


بیشتر بخوانید: چمران: برای هر تهرانی یک قبر رایگان وجود دارد


عضو شورای شهر تهران اضافه کرد: ما در مسئله ساخت آرامستان باید به بحث‌های ترافیکی و زیست محیطی توجه کنیم؛ نباید آرامستان را در یک جا تمرکز کنیم و می‌توانیم در مناطق مختلف تهران آرامستان جدید احداث کنیم. مطالبه مردم جنوب تهران اضافه نکردن بار اجتماعی، زیست محیطی و ترافیکی است.

وی ادامه داد: خواهشم این است که شورا دوباره ورود پیدا کند که تأکید کند شهرداری وظیفه خود را درست انجام دهد. مشکلات عدیده ترافیکی، آلودگی هوا، آسیب‌های اجتماعی و مشکلات محیط زیستی در شهر نباید بیشتر شود و باید به شکلی پیش رفت که تمرکز را از جنوب شهر برداریم.

منبع: ایسنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: بهشت زهرا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما