تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۴

اعلام آمادگی حماس برای دور جدید مذاکرات

باسم نعیم از اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس اعلام کرد که این جنبش آمادگی خود را برای آغاز دور جدیدی از مذاکرات به اطلاع میانجی‌گران رسانده است.

حماس

رویداد۲۴| باسم نعیم از اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس اعلام کرد که این جنبش آمادگی خود را برای آغاز دور جدیدی از مذاکرات به اطلاع میانجی‌گران رسانده است.

نعیم با اعلام آمادگی این گروه برای مذاکره، البته تصریح کرد: این گفت‌و‌گو‌ها نمی‌تواند بر پایه نسخه‌ی تحریف‌شده و جدیدی از طرح ویتکوف انجام شود.

وی افزود: استیو ویتکاف فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه با متنی متفاوت از آنچه پیش‌تر توافق شده بود نزد ما بازگشت؛ متنی که در آن خبری از توقف جنگ علیه نوار غزه نبود.

نعیم تأکید کرد: ما هرگز با هیچ طرحی موافقت نخواهیم کرد که توقف کامل جنگ علیه مردم‌مان در غزه را تضمین نکند.

وی همچنین افزود: در صورتی‌که تضمین‌های لازم فراهم شود، حماس از هیچ تلاشی برای توقف جنگ و کاهش رنج مردم فلسطین دریغ نخواهد کرد.

نعیم در پایان خاطرنشان کرد که بسیاری از کشور‌های جهان، حتی برخی از متحدان رژیم صهیونیستی، به این نتیجه رسیده‌اند که بنیامین نتانیاهو مانع اصلی دستیابی به توافق آتش‌بس است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: حماس ، مذاکرات
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما