تاریخ انتشار: ۱۴:۱۷ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

با دستور دادستان تبریز پانسیون سگ‌ها پلمپ شد!

دادستان تبریز از پلمپ مهدسگ‌ها و ممنوعیت کامل سگ‌گردانی در سطح شهر خبر داد.

پانسیون سگ

رویداد۲۴| محبوب علیلو امروز در گفت‌و‌گویی با تأکید بر اهمیت رعایت حقوق شهروندان و حفظ بهداشت و امنیت عمومی، اظهار داشت: دستگاه قضایی با هرگونه اقدامی که موجب سلب آسایش و ایجاد مزاحمت برای مردم شود، قاطعانه برخورد خواهد کرد.

وی ادامه داد: با انتشار خبر افتتاح مهد سگ در تبریز دستور‌های لازم برای پلمپ این مکان صادر و تیم‌های نظارتی مکلف گردیدند تا در راستای اجرای این دستور قضایی برای پایش و برخورد با مکان‌های این چنینی و محدودسازی صفحه‌های مجازی آنها اقدام‌های لازم را به عمل آورند. این اقدام با استقبال گسترده شهروندان تبریزی روبه‌رو شده و به عنوان گامی مثبت برای ارتقای سطح بهداشت و سلامت جامعه تلقی می‌شود.

همچنین دادستان عمومی و انقلاب مرکز آذربایجان‌شرقی ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ از ممنوعیت کامل سگ‌گردانی در سطح شهر تبریز خبر داد و گفت: با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.


بیشتر بخوانید: ممنوعیت سراسری سگ‌گردانی در راه است؟ | تصمیمات تازه در مشهد و بندرعباس


وی افزوده بود: از شهرداری خواسته‌ایم با نصب تابلو‌های هشداردهنده در پارک‌ها، تفرجگاه‌ها و معابر شهری، ممنوعیت سگ‌گردانی را به آگاهی عموم برساند و نظارت لازم بر ورود حیوانات به ناوگان حمل و نقل عمومی نیز صورت گیرد.

علیلو با بیان اینکه گزارش‌های مردمی از آسیب‌های اجتماعی و بهداشتی ناشی از حضور سگ‌ها در اماکن عمومی افزایش یافته است، تأکید کرد: دادستانی با جدیت از اقدامات قانونی نهاد‌های مسؤول حمایت خواهد کرد و با هرگونه ترک فعل و کوتاهی در اجرای این ممنوعیت برخورد می‌شود.

شایان ذکر است که دادستانی تبریز پیش از این نیز بر لزوم رعایت قوانین مربوط به نگهداری حیوانات خانگی و ساماندهی این حوزه تاکید کرده بود.

منبع: فارس
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Germany
|
۱۹:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۹
0
1
این خبرها را که می خوانم به یاد داستان آن پاسبان می افتم :
روزی پاسبانی جلوی پسر بچه دوچرخه سواری را گرفت و گفت دوچرخه ات توقیف است و پیاده شو !
پس گفت پیاده نمشوم .
پاسبان : پیاده نمی شوی .
پسر : نه
پاسبان : تو تخلف کردی باید ۱۰۰ جریمه دهی .
پسر : نمی دهم .
پاسبان : باید ۵۰ جریمه دهی
پسر : نمی دهم
پاسبان : نمی دهی ؟ ۱۰ بده
پسر : نه
پاسبان : ۵ بده
پسر : نه
پاسبان : یه دور دوچرخه رو بده سوار بشم
پسر : نه
پاسبان : نمی دهی ؟
پسر : نه نمی دهم
در اینجا پاسبان یک هو زنگ دوچرخه را می زند ( درینگگگ ) و فرار می کند .
نظرات شما