تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۱۰ تير ۱۴۰۴

بازداشت زوج اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران

یک زوج اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شدند.

بازداشت زوج اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران

رویداد۲۴| پلیس اسرائیل یک زوج اسرائیلی را از شهر «رعانانا» در مرکز اسرائیل به جرم جاسوسی برای ایران بازداشت کردند.

به گزارش فرارو به نقل از کانال هفت اسرائیل (آروتز شوا)، طبق دستور آژانس امنیت اسرائیل (شین بت)، کارآگاهان ناحیه مرکزی پلیس اسرائیل یک زوج از شهر «رعانانا» را به اتهام جاسوسی به نفع ایران علیه اسرائیل بازداشت کردند.

این زوج که هردو در دهه سوم عمر خود قرار دارند، در پی بازجویی «واحد ناحیه مرکزی شارون» بازداشت شدند. کانال هفت اسرائیل مدعی شد این زوج از طرف یک مأمور ایرانی فعالیت داشته و فعالیت‌های جاسوسی را در اسرائیل به انجام می‌رساندند.

در پی این اتهامات، کارآگاهان پلیس اسرائیل به آپارتمان این زوج در شهر «رعانانا» یورش بردند و اقدام به بازرسی تلفن‌های همراه، کامپیوتر‌ها و دیگر وسایل الکترونیکی آنها کرده و آنها را کشف و ضبط کردند؛ از جمله پیام‌هایی که ادعا شده است این زوج با طرف ایرانی رد و بدل کرده است.

پس از بازداشت، این زوج جوان از سوی پلیس منطقه شارون مورد بازجویی قرار گرفتند و قرار است امروز برای تصمیم‌گیری در خصوص پرونده‌شان به دادگاه بروند.

منبع: فرارو
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما