تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۱۸ تير ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

وزیر دفاع: ضربه کاری نیرو‌های مسلح ایران منجر به درخواست آتش‌بس رژیم صهیونی شد

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با همتایان ارمنستانی و ونزوئلایی در تماس‌های جداگانه، گفت‌وگو کرد.

وزیر دفاع: ضربه کاری نیرو‌های مسلح ایران منجر به درخواست آتش‌بس رژیم صهیونی شد

رویداد۲۴|   امیر عزیز نصیرزاده وزیر دفاع ایران در گفت‌وگوهای تلفنی جداگانه با وزرای دفاع جمهوری ارمنستان و جمهوری بولیواری ونزوئلا، اظهار کرد: ضربه کاری نیروهای مسلح ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونی منجر به درخواست آتش‌بس شد.

وزیر دفاع تصریح کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه ماجراجویی احتمالی که از سوی رژیم صهیونی و حامیان غربی آن سر بزند، آمادگی کامل دارند.

امیر نصیرزاده یادآور شد: حمله و تجاوز رژیم صهیونیستی در خلال انجام گفت‌وگو و مذاکرات با امریکا و اروپا نشانه‌ای دیگر از غیرقابل اعتماد بودن آمریکا و طرف غربی است.

ولادیمیر لوپز وزیر دفاع ونزوئلا نیز در این گفت‌وگو اظهار کرد: تمدن غنی ایران که در جهان زبانزد است آسیبی از ضربات مذبوحانه رژیم جعلی صهیونیستی و حامیان آن نخواهد دید.

سورن پاپیکیان وزیر دفاع ارمنستان هم در این گفت‌وگو تاکید کرد: اینگونه اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی جایی در دنیای امروز ندارد و مطمئن هستیم جمهوری اسلامی ایران قوی‌تر از گذشته از این مرحله عبور خواهد کرد.

منبع: ایسنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
تارفع فتنه
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۹:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۹
0
0
گذشته که گذشته. اگر از این آتش بس استفاده کنیم و نقاط ضعف را ترمیم و قوت را قوی تر ان شاءالله نتایج در آینده به محو فتنه منتهی خواهد شد. این کاریست که دشمن ، بعلت کمبود نیرو ، در دوره آتش بس می کند ، که جدید هم نیست و مرتباً تکرار می شود . باید این فرصت و مسیر تنفس مصنوعی را قطع کرد.
نظرات شما