تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۲۲ تير ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

ماجرای دیدار مخفیانه نمایندگان سوریه و اسرائیل در آذربایجان

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از دیدار نمایندگان سوریه و اسرائیل در آذربایجان خبر دادند.

ماجرای دیدار مخفیانه نمایندگان سوریه و اسرائیل در آذربایجان

رویداد۲۴| رسانه‌های اسرائیلی به نقل از یک منبع مطلع از دیدار نمایندگان سوریه و اسرائیل در جریان سفر احمد الشرع به کشور آذربایجان خبر دادند.

این منبع که به دلیل حساسیت موضوع خواستار ناشناس ماندن شده، می‌گوید: «دیداری که بین یک مقام سوری و یک مقام اسرائیلی در حاشیه سفر شراع به باکو برگزار شد بر حضور نظامی اخیر اسرائیل در سوریه از زمان سرنگونی بشار اسد در دسامبر متمرکز بود.»

این منبع دیپلماتیک سوری همچنین تأکید کرد که خود احمد الشرع در این دیدار حضور نداشت.

پس از سرنگونی اسد در ماه دسامبر، اسرائیل صد‌ها حمله هوایی در سوریه انجام داد تا از افتادن دارایی‌های نظامی کلیدی به دست اداره موقت تحت رهبری اسلام‌گرایان به رهبری الشرع جلوگیری کند.

اسرائیل همچنین نیرو‌هایی را به منطقه حائل تحت نظارت سازمان ملل که قبلاً نیرو‌های متخاصم را در بلندی‌های استراتژیک جولان جدا می‌کرد، اعزام کرد و از آنجا به مناطق عمیق‌تر در جنوب سوریه نفوذ کرده است.

احمد الشرع بار‌ها گفته است که سوریه به دنبال درگیری با همسایگان خود نیست و در عوض از جامعه بین‌المللی خواسته است که به اسرائیل فشار بیاورد تا حملات خود را متوقف کند.

دولت او اخیراً تأیید کرد که تماس‌های غیرمستقیمی با اسرائیل برای بازگشت به توافق جدایی نیرو‌های ۱۹۷۴، که منطقه حائل را ایجاد کرده بود، انجام داده است.

اسرائیل می‌گوید این توافق از هم پاشیده، زیرا یکی از طرفین دیگر در موقعیتی برای اجرای آن نیست و اقدام نظامی در سوریه اقدامی دفاعی برای محافظت از کشور در برابر نیرو‌های متخاصم احتمالی بود که می‌توانستند از خلأ قدرت سوءاستفاده کنند.

اما اواخر ماه گذشته، گیدئون ساآر، وزیر امور خارجه اسرائیل، گفت که اسرائیل به دنبال انعقاد توافق صلح و عادی‌سازی روابط با سوریه است.

منبع: فرارو
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲
0
0
دولت وحشی آمریکا جنایتکار خودش 100 درصد فقط عامل اصلی نسل‌کشی در غزه بوده است. ارتش وحشی آمریکا جنایتکار خودش 100 درصد فقط عامل اصلی نسل‌کشی در غزه بوده است. جوبایدن، نتانیاهو، ترامپ، هر سه 100 درصد فقط عامل اصلی نسل‌کشی در غزه هستند. نسل‌کشی در غزه 100 درصد فقط به خاطر ناتوانی، کوتاهی و سکوت بی شرمانه کشورهای اسلامی و هم سازمان های بین المللی بوده است. کشورهای اسلامی و سازمان های بین المللی شریک جرم جنایت های اسرائیل و متحدانش در جنگ غزه، لبنان، سوریه، یمن و منطقه خاورمیانه هستند.
اسرائیل جنایتکار با کمک، حمایت و پشتیبانی آمریکا جنایتکار و در سایه سکوت کشورهای اسلامی ناتوان و عاجز و سازمان های به اصطلاح بین المللی خیانتکار در این مدت 22 ماه بیش از 17 هزار کودک را به شهادت رسانده است.
نظرات شما