تاریخ انتشار: ۰۷:۰۰ - ۲۹ تير ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۴ نظر

حمله تند کیهان یه اصلاح‌طلبان؛ به اسم وحدت ملی دنبال براندازی هستند

روزنامه کیهان در یادداشت تندی با عنوان «براندازی زیر پوست وحدت ملی» جریان اصلاح‌طلب را به همراهی با پروژه‌های دشمن متهم کرد و مدعی شد شعارهایی، چون «وحدت ملی» و «زن، زندگی، آزادی» پوششی برای بازگشت براندازان به عرصه قدرت است.

حمله تند کیهان یه اصلاح‌طلبان؛ به اسم وحدت ملی دنبال براندازی هستند

رویداد۲۴| روزنامه کیهان در شماره امروزش با عنوان «براندازی زیر پوست وحدت ملی»، بار دیگر اصلاح‌طلبان و منتقدان سیاست‌های کلان کشور را هدف حمله قرار داد و مدعی شد که این جریان «در همه دهه‌های اخیر» با رویکردی همسو با اسرائیل، به‌دنبال تضعیف جمهوری اسلامی بوده است.

در بخشی از یادداشت آمده است: «در ایران کسانی هستند که منتظر یک اشاره ما هستند تا علیه نظام شلیک کنند.»

کیهان این جمله را به دیک چنی، معاون وقت رئیس‌جمهور آمریکا، نسبت می‌دهد که پس از سفر به ایران در سال ۱۳۷۹ و دیدار با برخی چهره‌های سیاسی این ارزیابی را مطرح کرده بود.

این روزنامه سپس با اشاره به اعتراضات پس از انتخابات سال ۸۸، شعار «نه غزه، نه لبنان» را پروژه‌ای برای دلگرم کردن اسرائیل توصیف کرده و نوشته که «سران رژیم صهیونیستی با تمجید از تظاهرکنندگان ایران، آنها را نشانه‌ای از امید به سقوط نظام جمهوری اسلامی می‌دانستند.»

کیهان در ادامه با یادآوری اعتراضات سال ۱۴۰۱، شعار «زن، زندگی، آزادی» را نیز به نوعی با رژیم صهیونیستی پیوند داده و نوشته: «تصویر نتانیاهو در گفت‌وگوی تلویزیونی‌اش وقتی به زبان فارسی شعار "زن، زندگی، آزادی" را داد، قابل تأمل است؛ همان شعاری که بر نشریات جریان غربگرای مدعی اصلاح‌طلبی نقش بسته بود.»

این روزنامه با تکرار اتهامات قدیمی علیه جریان اصلاح‌طلب، آنان را متهم به «تحریف مفاهیم ملی» و «همراهی با دشمن» کرده و نوشته است: «واژه‌ها مظلومند… جریان تحریف به واژه‌ها تجاوز می‌کند تا مسیر تجاوز دشمن به کشور را باز کند. آنها حالا به سراغ واژه "وحدت ملی" آمده‌اند.»

کیهان ادعا می‌کند که پروژه وحدت ملی، تلاشی برای بازگرداندن نیرو‌های اصلاح‌طلب به ساختار قدرت است، همان‌طور که به‌زعم نویسنده یادداشت، در سال ۱۳۹۵ نیز تلاش‌هایی با شعار "آشتی ملی" صورت گرفت. در این بخش از یادداشت به سخنان رهبری در آن سال اشاره کرده و آورده است: «این حرف‌ها به نظر من معنی ندارد… مردم ما با آن کسانی که به روز عاشورا اهانت کردند قهرند… با اینها آشتی هم نمی‌کنیم.»

در پایان یادداشت آمده است: «غربگرایان مدعی اصلاح‌طلبی مثل سال ۱۳۸۸ که پس از شکست پروژه‌شان پشت واژه "آشتی ملی" سنگر گرفتند، این روز‌ها پس از شکست پروژه براندازی در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران، پشت "وحدت ملی" پنهان شده‌اند تا در صفوف مردم رخنه کنند.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
0
0
مرده شور شریعتمداری داعش را ببرد که روزگار کشور را به گند کشیده و از چیزی حرف میزند که ارزوی تمام مردم است.
رزمنده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
0
0
سر دبیر محترم سلام صادقانه نه جریان اصلاح طلب ونه اصولگرا ویا سایر گروهها وجریانات حاکمیت حرکتی که ملت رنج کشیده را از دایره فقر خارج ودر مقایسه با کشورهای کوچک حاشیه خلیج رشد وتوسعه ای که در شان نظام اسلامی باشد ایجاد ننموده وعدهای توخالی به امید فردایی بهتر _ صحبتهای پر طمطراق ودهن پر کن _ رسانه ملی پرحاشیه ویکسو _ اقتصاد مضمحل وفروپاشیده _ اکثریت مردم ناراضی از وضع موجود و امیدوار تحول در این بین. اظهار نظرهایی که به مثابه
...... چه مبنای فکری وعقیدتی دارد پیامبر فرمود : الفقر کان ان یکودا کفرا_ لذا صحبت در خصوص گرایشات دینی در جامعه نسلz خیال پردازی است شریعتمداری به میان جامعه بیا وحقایق را از دل حقیقت لمس کن نه افکار ارمانی_ مردم عصر حضرت علی(ع) 25 سال امام معصوم را خانه نشین کردند با درست بودن ونبودن واقعه کار ندارم چون اینجا انتخاب معیشت ورفاه اجتماعی مد نظر است جالبتر مردم درمقام مقایسه اسراف وتبذیر حاکمان به اصتلاح دینی را به تمسخر میگیرند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
0
0
اين دعواهاي حيدري نعمتي، احياناً ربطي به رانت خواري ده ها هكتار زمين هاي مرغوب غرب تهران توسط شهرداري و ايرواني ندارد؟
موضوع جلسه امروز شوراي شهر تهران در مورد واگذاري صدها هزارمتر مربع زمين در منطقه ٢٢ به ايرواني ، كجاي وحدت ملي مطرح است؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
0
0
وحدت ملی کیلویی چند ؟
کیهان و رفقا در حال مملکت داری هستن دیگه !!! هر کسی بخواد یک قدم مثبت برداره یا جاسوس آمریکاست یا مامور اسرائیل !
جز حسین شریعتنداری و چندتا کور و کل دور و برش که نه تنها برای ایران و مردمش ، بلکه برای تمااااااااام جهان برنامه جامع !!! دارن ، بقیه بی بصیرت ، جاهل ، فریب خورده ، ساده لوح ، مزدور ، وطن فروش و انواع دیگه هستن .
نظرات شما