تاریخ انتشار: ۱۴:۲۲ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۴

ابوترابی: اسرائیل در برابر ایران شکست سختی را تجربه کرد

«هر چند نهاد‌های نظامی و امنیتی کشور در آمادگی کامل برای پاسخ کوبنده به تجاوز احتمالی دشمن می‌باشند ولی به نظر می‌رسد رژیمی که در برابر قدرت تهاجمی ایران شکست سخت را تجربه کرده و هزینه‌های سنگینی متحمل گردیده به خوبی این حقیقت را یافته است که اگر گرفتار خطای محاسباتی دیگری شود ستون فقرات نظامی و اقتصادی او خرد خواهد شد.»

ابوترابی: اسرائیل در برابر ایران شکست سختی را تجربه کرد

رویداد۲۴| حجت الاسلام والمسلمین ابوترابى در خطبه هاى نمازجمعه تهران گفت: از ساعات نخست تهاجم دشمن، عالى‌ترین سطح از وحدت ملى، پیوند مستحکم ملت، حاکمیت و سرزمین شکل گرفت.

به گزارش ایرنا، وی افزود: ملت ایران باشکوه‌ترین وحدت ملى و انسجام اجتماعى را خلق کرد. همه آمدند، پشت به پشت یکدیگر در کنار مام وطن رویاروى همه قدرت هاى سلطه گر ایستادند و نشان دادند فرزندان میهن نماد رحمت، عطوفت، محبت و گذشت نسبت به یکدیگر و نماد شدت و صلابت و مقاومت در برابرِ دشمن مى باشند.

ابوترابی ادامه داد: همه آمدند همه اقشار و طیف هاى سیاسى، حتى بسیاری از منتقدان خارج از کشور آمدند و ساخت ذهنى، آرامش روانى، شجاعت و اراده ملت بزرگ ایران را به نمایش گذاردند.

امام جمعه موقت تهران گفت: صداقت، سلامت و درایت ریاست محترم جمهور و روساى قوا موجب گردید امروز شاهد یکى از عالى‌ترین سطوح همبستگى و انسجام در ارکان حاکمیت باشیم. وحدت و انسجام مرز نمى شناسد، باید این سرمایه گرانبها را ارج نهاد و در پاسدارى از آن با عقلانیت، علم، دانش، معرفت و ایمان و آراستگى به فضائل اخلاقى گام برداشت.

وی افزود: باید مراقب بود بعضى از تحلیل‌ها و واژه‌هایى که بکار گرفته مى شود در فضاى رسانه اى کشور به این انسجام آسیب نزند.

او ادامه داد: در این رویداد بزرگ و تاریخ‌ساز منبع اصلی قدرت ایران برای همه‌ی جهان آشکار و برجسته گردید؛ مردم سرافراز ایران منبع اصلی قدرت بودند قدرتی بی‌نظیر و تحول آفرین. آحاد ملت عزیز جلوه‌های بی‌سابقه، درخشان و ماندگار در همبستگی اجتماعی فراتر از جنگ هشت ساله را به نمایش گذاردند و در کنار حاکمیت با قدرت ایستادند.

امام جمعه موقت تهران گفت: این سرمایه‌ی عظیم اجتماعی دستاورد اعتماد ملت کهن با فرهنگ و متمدن ایران به حاکمیت بود. ملت بزرگ ایران با همه وجود به این احساس و درک متعالی دست یافت که حاکمیت می‌تواند از آنها محافظت کند. از کنش‌گران رسانه‌ای، فعالان فضای مجازی و سرآمدان عرصه هنر، ورزش و چهره‌های محبوب نزد جامعه جوان کشور که پیوند خود را با ایران فریاد زدند تشکر مى نمایم.

ابوترابی ادامه داد: هر چند نهاد‌های نظامی و امنیتی کشور در آمادگی کامل برای پاسخ کوبنده به تجاوز احتمالی دشمن می‌باشند ولی به نظر می‌رسد رژیمی که در برابر قدرت تهاجمی ایران شکست سخت را تجربه کرده و هزینه‌های سنگینی متحمل گردیده به خوبی این حقیقت را یافته است که اگر گرفتار خطای محاسباتی دیگری شود ستون فقرات نظامی و اقتصادی او خرد خواهد شد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: امام جمعه تهران
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما