تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۴

اعلام آخرین وضعیت ثبت‌نام زائرین اربعین

ثبت نام در سامانه سماح برای اربعین به ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر رسید.

اربعین

رویداد۲۴| معاون عتبات عالیات سازمان حج با اشاره به ثبت ۲۰۰هزار درخواست سفر اربعین در ۲۴ساعت اخیر، اعلام کرد: تا امروز مجموع ثبت نام در سامانه سماح به ۲میلیون و صدهزار نفر رسیده است.

مرتضی آقایی درخصوص آخرین آمار ثبت نام در سامانه سماح تا روز یکشنبه ۱۲ مرداد گفت: با نزدیک شدن به اربعین حسینی شاهد افزایش چشمگیر تقاضا برای سفر هستیم که فقط در ۲۴ساعت اخیر شاهد بیش از ۲۰۰هزار ثبت نام بودیم که مجموع آمار به ۲میلیون و صدهزار نفر رسید.


بیشتر بخوانید: زنان متاهل برای سفر اربعین نیاز به رضایت‌نامه جدید دارند؟


معاون عتبات سازمان حج درخصوص وضعیت مرز‌های کشور عراق اعلام کرد: حدود یک میلیون و صدهزار زائر ما تاکنون پایانه مهران را برای تردد انتخاب کردند و مرز شلمچه و خسروی نیز با استقبال خوبی مواجه هستند.

آقایی با توصیه به زائران برای مدیریت زمان رفت و برگشت به عتبات گفت: از ۱۶ و ۱۷مرداد پیک ورود زائران به عراق آغاز می‌شود و توصیه می‌کنیم هموطنان با توجه به استان محل سکونتشان از مرز‌های خسروی، شلمچه، چزابه، باشماق و تمرچین استفاده کنند تا در ایام پیک با ازدحام در پایانه مهران دچار مشکلات احتمالی نشوند.

منبع: تسنیم
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: زائر اربعین
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما