تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۷ نظر

توضیحات رییس صداوسیما در مورد توهین به روحانی و ظریف

پیمان جبلی گفت: «در برنامه‌های زنده تلویزیونی که کارشناسان و مهمانان رسانه ملی حضور پیدا می‌کنند، مسئولیت سخنان و تحلیل‌های آنان بر عهده خودشان است. به طور طبیعی، به‌ویژه در برنامه‌های زنده، امکان مدیریت و کنترل کامل وجود ندارد و نمی‌توان همه جوانب را صددرصد تحت نظارت داشت. این افراد به دعوت رسانه حضور می‌یابند و بنابراین مسئولیت گفته‌هایشان بر عهده خودشان خواهد بود.»

توضیحات رییس صداوسیما در مورد توهین به روحانی و ظریف

رویداد۲۴| اخیراً یکی از مهمانان صدا و سیما در اظهارات خود برخی افراد که در دولت دهم و یازدهم مسئولیت‌هایی برعهده داشتند را با اشعث بن قیس و ابوموسی اشعری مقایسه کرد که انتقادات و واکنش‌هایی را به دنیال داشت.

به گزارش شفقنا، پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما درباره انتقاداتی که اخیرا به اظهارات برخی از کارشناسان صدا و سیما شده است، بیان کرد: در برنامه‌های زنده تلویزیونی که کارشناسان و مهمانان رسانه ملی حضور پیدا می‌کنند، مسئولیت سخنان و تحلیل‌های آنان بر عهده خودشان است. به طور طبیعی، به‌ویژه در برنامه‌های زنده، امکان مدیریت و کنترل کامل وجود ندارد و نمی‌توان همه جوانب را صددرصد تحت نظارت داشت. این افراد به دعوت رسانه حضور می‌یابند و بنابراین مسئولیت گفته‌هایشان بر عهده خودشان خواهد بود.

وی ادامه داد: با این حال، به همکاران خود نیز بار‌ها تأکید کرده‌ایم که تا حد امکان کارشناسانی را دعوت کنند که رعایت ضوابط اخلاقی و حرفه‌ای را در نظر داشته باشند. همچنین توصیه شده است از ذکر نام اشخاص یا چهره‌های سیاسی پرهیز شود تا هم حقوق افراد حفظ گردد و هم اصول اخلاق رسانه رعایت شود.

جبلی گفت: کمیته‌ای در این زمینه فعال است؛ «کمیته برنامه‌های زنده» و «کمیته برنامه‌های کارشناسی» که وظیفه نظارت و یادآوری ضوابط به تهیه‌کنندگان و کارشناسان دعوت‌شده را بر عهده دارند. با این وجود، همان‌گونه که اشاره شد، در جریان پخش زنده امکان کنترل کامل بر سخنان مهمان وجود ندارد و حتی گاه اگر مجری بخواهد مستقیماً وارد بحث شود، ممکن است تنش بیشتر شود و آسیب برنامه افزایش یابد.

رییس سازمان صدا و سیما تصریح کرد: مجری به عنوان نماینده رسانه، باید به شدت مراقب واژگان، عبارات و حتی زبان بدن خود باشد؛ زیرا نوع ادبیات و رفتار او می‌تواند مفاهیم و جهت‌گیری‌هایی را منتقل کند. این موضوع بار‌ها به همکاران مجری یادآوری شده است. البته باید توجه داشت که توانایی و مهارت مجریان یکسان نیست، اما به هر حال نباید رفتار یا گفتار آنان به گونه‌ای باشد که شائبه جانبداری یا جهت‌گیری خاص را ایجاد کند.

منبع: شفقنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۴
0
0
بقیه طیف های سیاسی هم بیاند با مسئولیت خودشان جواب بدهند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۴
0
1
بنده خدا بدون اجازه جلیلی آب هم نمیخوره .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۴
0
1
پس معلومه پشمی به کلاهتان نیست که همکاران و مجریانتان محل نمیگذارند .زیرا رییس اصلی وحید جلیلی است نه شما .
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۴
0
1
یعنی الان کسی همین جوری راجع به جلیلی صحبت کنه هم صدوا سیما واکنش مشابه داره و میگه مسئولیت صحبت های مهمانان با ما نیست؟! اگر ممکنه چون مجریان شما توانایی مدیریت کردن اراجیف مهمانان هم پالکی شون رو ندارن و حتی اونها رو تایید هم می کنن پیشنهاد می کنم به جای مجری آباژور بذارین!
فداشم برنامه داشت، دروغگو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۴
0
2
همون کارشناس فرداشم دعوت شد دوباره به برنامه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۴
0
2
اگر راست میگویید و نمیترسید ازاصلاح طلبان هم دعوت کنید تا با مسئولیت خودشان جواب یاوه گویی های ایادی جلیلی را بدهند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۴
0
2
جناب جبلی واقعا شما رییس هستید یا جلیلی آغول زاده ؟
نظرات شما