تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۴

هشدار پیشکسوت سپاهان به نویدکیا: ثبات نداشته باشی، قهرمانی پر!

پیشکسوت سپاهان با تحلیل عملکرد این تیم و ذوب‌آهن تاکید کرد نویدکیا برای عقب نماندن از کورس قهرمانی باید ترکیب تیمش را تثبیت کند؛ در حالی که ذوب‌آهن نشان داده فوتبال فقط با قرارداد‌های میلیاردی به دست نمی‌آید.

سیدمهدی سیدصالحی

رویداد۲۴| پیشکسوت باشگاه سپاهان با اشاره به دیدار‌های اخیر این تیم و همچنین عملکرد ذوب‌آهن در لیگ برتر، تأکید کرد که محرم نویدکیا باید به ثبات ترکیبی برسد تا از کورس قهرمانی عقب نماند. او همچنین عملکرد ذوب‌آهن با بازیکنان جوان و کم‌هزینه را تحسین کرد و گفت که این تیم نشان داد فوتبال صرفاً به قرارداد‌های میلیاردی وابسته نیست. برنا- گروه استانها: پیشکسوت باشگاه سپاهان با اشاره به دیدار‌های اخیر این تیم و همچنین عملکرد ذوب‌آهن در لیگ برتر، تأکید کرد که محرم نویدکیا باید به ثبات ترکیبی برسد تا از کورس قهرمانی عقب نماند. او همچنین عملکرد ذوب‌آهن با بازیکنان جوان و کم‌هزینه را تحسین کرد و گفت که این تیم نشان داد فوتبال صرفاً به قرارداد‌های میلیاردی وابسته نیست.

سیدمهدی سیدصالحی، پیشکسوت باشگاه سپاهان، در گفت‌و‌گو با خبرنگار برنا درباره دیدار سپاهان و گل‌گهر اظهار داشت: محرم نویدکیا نسبت به بازی گذشته تغییراتی در تیمش قرار داده بود و سپاهان به دنبال ارائه فوتبال مالکانه بود. با این حال گل‌گهر، همانند فصل گذشته، نشان داد که ساختار دفاعی منسجمی دارد و توانست در ضدحملات به سپاهان گل بزند. پس از آن طبیعی بود که سپاهان برای جبران نتیجه بازی کند و در نهایت هم گل تساوی را به ثمر رساند. در ادامه، هر دو تیم موقعیت‌هایی روی دروازه یکدیگر ایجاد کردند و بازی در نهایت با نتیجه مساوی به پایان رسید. با این وجود، سپاهان هنوز به هماهنگی کامل نرسیده و محرم نویدکیا باید ثبات ترکیبی تیمش را پیدا کند تا بتواند امتیازات لازم را جمع‌آوری کرده و از کورس قهرمانی عقب نماند.


بیشتر بخوانید: جدول رده بندی لیگ برتر فوتبال؛ خیبر صدرنشین ماند


وی در ادامه با اشاره به عملکرد ذوب‌آهن مقابل مس رفسنجان گفت: قاسم حدادی‌فر و تیمش در سه هفته ابتدایی لیگ نشان دادند که فوتبال تنها به اعداد و ارقام قرارداد‌ها وابسته نیست. در فوتبال ایران قرارداد‌های آنچنانی جابه‌جا می‌شود، اما ذوب‌آهن ثابت کرد که تفاوت زیادی بین بازیکنان جوان و کم‌هزینه با بازیکنان صد میلیاردی وجود ندارد. این تیم نشان داد اگر به جوانان اعتماد شود، هم استعدادیابی صورت می‌گیرد و هم می‌توان با هزینه کم فوتبال باکیفیتی ارائه داد.

وی افزود: همان‌طور که دیدیم، ذوب‌آهن مقابل استقلال نمایش خوبی داشت و حتی در دیدار نخست مقابل پیکان نیز تیم برتر میدان بود و تنها روی اشتباه دروازه‌بان شکست خورد. رفته‌رفته این بازیکنان اعتماد به نفس و تجربه بیشتری به دست خواهند آورد و قادر خواهند بود کار‌های بزرگ‌تری انجام دهند.

پیشکسوت سپاهان درباره آمار بهتر این تیم نسبت به حریفان، علی‌رغم نتایج نه‌چندان مطلوب، توضیح داد: سپاهان سال گذشته پس از حضور لیموچی و محبی توانست به تنوع تاکتیکی برسد، اما امسال این مشکل دوباره به چشم می‌خورد. سپاهان به یک پلی‌میکر در میانه میدان نیاز دارد. محمد کریمی بازیکنی بود که در خط هافبک دفاعی هم در کار‌های دفاعی مؤثر بود و هم به تیم در حملات اضافه می‌شد و فرصت‌سازی می‌کرد. نبود چنین بازیکنی باعث شده تا خلأ مهمی در تیم احساس شود. مطمئناً کادر فنی به دنبال برطرف کردن این نقاط ضعف است.

او همچنین درباره سه اخراجی سپاهان در سه هفته گذشته اظهار داشت: به نظر من محرم نویدکیا و احسان حاج‌صفی باید با بازیکنان بیشتر صحبت کنند و تمرکز لازم را در تیم ایجاد کنند. سپاهان بازیکنان باتجربه زیادی دارد و لازم است که محرم، حاج‌صفی و هادی عقیلی با نظارت بیشتر، نظم و تمرکز را در تیم افزایش دهند تا چنین مشکلاتی دوباره تکرار نشود.

منبع: برنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: سپاهان اصفهان
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما