تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۰۵ مهر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱۰ نظر

طعنه حمید رسایی به ماشه و شکست برجام

حمید رسایی به بازگشت تحریم‌ها واکنش نشان داد و تصریح کرد: در لشکر علی بن ابی‌طالب (ع) هم اشعث کندی بود هم مالک اشتر؛ اشعث تمام تلاشش را کرد تا حکمیت پذیرفته شود و مالک تمام تلاشش را کرد تا حکمیت تحمیل نشود.

طعنه حمید رسایی به ماشه و شکست برجام

رویداد۲۴|  حمید رسایی، نماینده تهران در مجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «در لشکر علی بن ابی‌طالب (ع) هم اشعث کندی بود هم مالک اشتر. اشعث تمام تلاشش را کرد تا حکمیت پذیرفته شود و مالک تمام تلاشش را کرد تا حکمیت تحمیل نشود.

ده سال از روزی که برجام را تحمیل کردند، گذشت و به تعبیری دیشب با اعمال مکانیسم ماشه، عملا دفن شد.

وقت آن است که هر کس به نقشی که در این ده سال داشته نگاه کند. آیا مثل اشعث کندی برای تحمیل برجام و مذاکرات بی‌حاصل با آمریکا تلاش کرده یا مثل مالک هر چه داشت به میدان آورد تا جلوی تحمیل این خسارت محض را بگیرد.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: حمید رسایی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۰
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۵
0
0
فرانچسکو کجایی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۵
0
0
توبهاینا چه ربطی داری توبیشتر به عمرو عاص میخوری نازه صد رحمت به عمروعاص
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۵
0
0
روسی جاسوس چرانیروهای امنیتی این جاسوسان کثافت آشغال راجمع نمیکند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۵
0
1
دلیل شکست برجام نه آمریکا و نه اروپا بود بلکه عوامل داخلی همچون همین رسائی نماینده 5 درصدی و جلیلی و دیگر پایداریچی ها و علی باقری کنی و دولت رئیسی و مجلس یازدهم و دوازدهم و دیگر کسانی بودند که از لحظه امضای برجام در راه آن سنگ اندازی کردند.
ازاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۵
0
2
نقش تو مانند طلحه وزبیر برای رسیدن به منافع شخصی و نه دغدغه دین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۵
0
1
شما که خودِ عمروعاص بودی تو این ۱۰ سال !!!
الان هم که کیفت کیفور شده !!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۵
0
1
آقای رسایی خودت در چه نقشی هستی ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۵
0
1
عمروعاص
ناشناس
|
Belgium
|
۱۷:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۵
0
0
این هم شده حسین شریعتمداری دوم، نسبت به مسائلی اظهار نظر می کنه که کمترین سوادش را نداره.
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۱
0
0
درودبرشما. این احمق! مثل بقیه تندروها وپایداری چیان دق ودلیشون از روی کار آمدن روحانی و دو دوره ای شدن ریاست جمهوریش بود! اونقدر عشق احمدی نژاد داشت که سفارت نوردان وسرکوبگران اعتراضات رو تشویق میکرد!این دوره هم فقط نقش لیدری گرفته تابیشتر ازاونام برده بشه! این دوآتیشه بازی حتمامنافعی داره!!!
نظرات شما