تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۰۷ مهر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

جواد امام: جای تأسف دارد، چرا بر سر جنازه برجام شادمانی می‌کنید؟

سخنگوی جبهه اصلاحات ایران، تاکید کرد: جای تأسف دارد که شادمانی تندرو‌های داخلی و کاسبان تحریم بر سر جنازه ‎برجام با انگیزه‌ای به مراتب بیشتر از حامیان تندروی ترامپ و نتانیاهو است.

جواد امام: جای تأسف دارد، چرا بر سر جنازه برجام شادمانی می‌کنید؟

رویداد۲۴| جواد امام در واکنش به ابراز شادمانی عده‌ای پیرامون فعال شدن مکانیسم ماشه، در شبکه ایکس نوشت:

«مخالفان برجام و استقبال کنندگان از فعال شدن مکانیسم ماشه (‎اسنپ_بک) با شادمانی برای بازگشت قطعنامه‌هایی که ایران را ذیل فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد و تحریم‌های ظالمانه قرار می‌دهد و موجب تحمیل هزینه‌های سنگین بر تن رنجور اقتصاد کشور و ملت مظلوم ایران می‌شود، آغوش گشوده‌اند.

جای تأسف دارد که، اما شادمانی تندرو‌های داخلی و کاسبان تحریم بر سر جنازه ‎برجام با انگیزه‌ای به مراتب بیشتر از حامیان تندروی ترامپ و نتانیاهو است. مواضع و دستاورد عملکرد تندرو‌های داخلی و دشمنان خارجی ‎ایران دو روی یک سکه‌اند.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: جواد امام
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
1
1
از دشمنان ایران انتظار دیگری نمی توان داشت.
نظرات شما