تاریخ انتشار: ۱۶:۱۱ - ۱۳ آبان ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

سعید مقیسه رئیس مرکز بسیج صداوسیما شد

پیمان جبلی، رئیس رسانه ملی، طی حکمی سعید مقیسه را به سمت مشاور رئیس سازمان و رئیس مرکز بسیج صداوسیما منصوب کرد. در متن حکم بر انسجام‌بخشی نیروهای انقلابی، جذب و تربیت جوانان مؤمن و تولید آثار رسانه‌ای متناسب با سند تحول سازمان تأکید شده است.

سعید مقیسه رئیس مرکز بسیج صداوسیما شد

رویداد۲۴| سعید مقیسه با حکم پیمان جبلی به‌عنوان رئیس مرکز بسیج سازمان صداوسیما منصوب شد.

پیمان جبلی، رئیس رسانه ملی با صدور حکمی، سعید مقیسه را به سمت مشاور رئیس سازمان و رئیس مرکز بسیج سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.

به گزارش ایرنا، متن حکم پیمان جبلی برای سعید مقیسه به این شرح است:

«نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند، به‌موجب این حکم جناب‌عالی را به‌عنوان «مشاور رئیس سازمان و رئیس مرکز بسیج»، سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران منصوب می‌نمایم.

تحقق مأموریت‌های زیر براساس سند تحول سازمان و نقش قرارگاهی رسانه ملی، در دوره تصدی این مأموریت موردانتظار است:

انسجام‌بخشی نیرو‌های انقلابی و متخصص در رسانه ملی به‌منظور نهادینه‌سازی تفکر بسیجی در لایه‌های مختلف سازمان، کشف، جذب و تربیت نیرو‌های جوان مؤمن انقلابی و کارآمد درراستای اهداف والای رسانه انقلابی و تحول‌خواه؛ تولید آثار باکیفیت رسانه‌ای در مأموریت‌های تولیدی، خبری و فضای مجازی و با موضوعات اولویت‌دار سند تحول با همکاری مراکز تولیدی به‌منظور پخش از شبکه‌های مختلف، هم‌افزایی و همکاری هرچه بیشتر با سازمان بسیج مستضعفین و سایر نهاد‌های فرهنگی انقلابی و تلاش برای ارتباط فعال، مستمر و نهادینه ظرفیت‌های متنوع بسیج با رسانه ملی در قالب طرح‌های ابتکاری، برنامه‌ریزی و اقدام برای ارتقای سطح اعتقادی و فرهنگی همکاران سازمان و خانواده آنها؛ ایجاد بستر برای همکاری با رسانه‌های انقلابی.

از زحمات و تلاش‌های صادقانه برادر گرامی، جناب آقای جواد رمضان‌نژاد در دوره تصدی این مسئولیت صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم.

از خداوند متعال، موفقیت روزافزون شما را در پیشبرد اهداف و آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) مسئلت دارم.»

مقیسه پیش از این مشاور رئیس سازمان صداوسیما بود و ریاست ساترا، قائم‌مقامی معاون فضای مجازی، مدیرکلی بازار محتوا، قائم‌مقامی معاونت برنامه‌ریزی و منابع مالی، مدیرعاملی شرکت تکتا، مدیرکلی خدمات راهبردی رسانه‌های نوین، مدیریت شبکه تهران، قائم‌مقامی شبکه سه سیما، مدیرکلی ارزیابی عملکرد معاونت برنامه‌ریزی و نظارت، مدیریت اطلاعات و برنامه‌ریزی شبکه قرآن سیما را در کارنامه رسانه‌ای خود دارد.

منبع: ایرنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
0
0
حتما پسر قاضی مقیسه است . واقعا اینها چطور شبها می‌خوابند ؟
نظرات شما