تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۱۴ آبان ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۳ نظر

زیدآبادی: چپ‌های افراطی نمی‌دانند از پیروزی ممدانی خوشحال باشند یا ناراحت

احمد زیدآبادی در یادداشتی تلگرامی نوشت: پیروزی زهران ممدانی در نیویورک، طیف‌های چپ‌گرا و مذهبی را در موقعیتی متناقض قرار داده که نمی‌دانند باید خوشحال باشند یا ناراحت.

زیدآبادی: چپ‌های افراطی نمی‌دانند از پیروزی ممدانی خوشحال باشند یا ناراحت

رویداد۲۴| زیدآبادی معتقد است که خوشحالی از پیروزی ممدانی به معنای پذیرش ظرفیت‌های دموکراسی آمریکاست و ناراحتی از آن، هم‌سویی با راست‌های افراطی؛ تناقضی که برخی جریان‌ها قادر به حل آن نیستند.

احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار، در کانال تلگرامی خود نوشت: پدیده‌ای مثل پیروزی زهران ممدانی در انتخابات شهرداری نیویورک طیف‌های افراطی چپگرا و مذهبی را دچار تناقضی لاینحل می‌کند. این طیف از نیرو‌ها نمی‌دانند که از پیروزی او باید ابراز خوشحالی کنند یا ناراحتی!

اگر خوشحالی کنند، عملاً به ظرفیت دمکراسی آمریکایی اعتراف کرده‌اند و اگر از خود ناراحتی بروز دهند که در کنار ترامپ و راست‌های افراطی قرار می‌گیرند!

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: احمد زیدآبادی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۴
0
1
دقیقا. اما خیلی پروتر و وقیح تر هستند که اعتراف کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۴
1
1
ایرانی هیچوقت غرب و تمدن غربی را درک نخواهد کرد زیرا هوش لازم و اخلاق گرایی کافی برای فهم عمیق پدیده ها را ندارد . تمایل ایرانی به دین و دعا و عرفان و صوفی گری ناشی از همین ناتوانی ذهنی است .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۶
0
0
آدمی که در هر موضوعی باید نظر بدی این رو هم درک کن همه مثل تو به همه اتفاقات عالم واکنش احساسی ندارن، یعنی چپ و مذهبی براش ممکنه اهمیتی نداشته باشه میدانی شد یا نشد، این تویی که ذوق کردی موندی چرا بقیه مثل تو ذوق مرگ نیستن
نظرات شما