تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۱۲ آذر ۱۴۰۴

آزادی موگرینی پس از بازداشت موقت در پرونده مناقصه اتحادیه اروپا

دادستانی عمومی اتحادیه اروپا اعلام کرد فدریکا موگرینی و استفانو سنینو، مقام‌های پیشین این اتحادیه، پس از بازداشت موقت در ارتباط با پرونده تقلب و فساد در یک مناقصه، آزاد شده‌اند.

آزادی موگرینی

رویداد۲۴|این دو مقام همراه با یکی از کارکنان کالج اروپا به‌دلیل تحقیق درباره دستکاری احتمالی در مناقصه آکادمی دیپلماتیک اتحادیه اروپا بازداشت شدند؛ دادستانی تأکید کرده است که اتهامات هنوز اثبات نشده و همه افراد تا صدور حکم دادگاه بی‌گناه فرض می‌شوند.

 دادستانی عمومی اتحادیه اروپا امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که «فدریکا موگرینی» مقام پیشین اتحادیه اروپا و رئیس کالج اروپا، و همچنین «استفانو سَنینو» دبیرکل پیشین سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا، پس از بازداشت موقت برای بازجویی، آزاد شده‌اند.

بنا بر گزارش ایسنا، بر اساس این اطلاعیه، موگرینی، سَنینو و یکی از کارکنان کالج اروپا روز سه‌شنبه در ارتباط با تحقیقاتی درباره احتمال «دستکاری و تقلب» در روند یک مناقصه بازداشت شده بودند؛ مناقصه‌ای که طی سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ توسط سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا برگزار شد. این مناقصه مربوط به انتخاب یک مؤسسه آموزش عالی برای میزبانی «آکادمی دیپلماتیک اتحادیه اروپا» بود؛ پروژه‌ای که نهایتاً به کالج اروپا اعطا شد.

دادستانی اعلام کرد که اتهامات مطرح‌شده شامل «تقلب در حوزه تدارکات، فساد، تعارض منافع و نقض محرمانگی حرفه‌ای» است. با این حال، هر سه نفر آزاد شده‌اند، زیرا «به‌عنوان افراد در معرض خطر فرار تلقی نمی‌شوند.»

در بیانیه دادستانی تأکید شده است که این اتهامات هنوز اثبات نشده و موگرینی، سَنینو و فرد سومِ بازداشت‌شده تا زمانی که دادگاه حکمی صادر نکند، «بی‌گناه فرض می‌شوند.»

منبع: ایسنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما