تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۱۶ آذر ۱۴۰۴

هشدار صریح قالیباف به همسایگان: تمامیت ارضی ایران قابل مذاکره نیست

محمدباقر قالیباف در نطق روز دانشجو با تأکید بر نقش تاریخی دانشجویان در مبارزه با سلطه، از رزمایش‌های اخیر سپاه تمجید کرد، ادعاهای شورای همکاری خلیج فارس را محکوم دانست و خواستار توجه بودجه‌ای به توسعه جزایر ایرانی شد.

قالیباف

رویداد۲۴|  محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز در نطق پیش از دستور خود با تبریک فرار رسیدن روز دانشجو گفت: دانشجویان در تاریخ معاصر ایران، رهبران اجتماعی مبارزه با سلطه‌گران و مستبدان بودند و در این زمینه نه تنها مقلد دیگران نبودند که خود راه را به دیگر آحاد جامعه نیز نشان می‌دادند.

دموکراسی و توسعه از لوله تفنگ نظام سلطه خارج نخواهد شد

بنابر رویت ایسنا، وی ادامه داد: نظام سلطه و در راس آن آمریکا از دانشجوی ایرانی کینه و عداوت تاریخی در دل دارد چرا که دانشجوی ایرانی یک تنه در مقابل تاراج آنها ایستاد، سینه سپر کرد و به شهادت رسید تا ملت ایران به این آگاهی تاریخی دست یابد که دموکراسی و توسعه از لوله تفنگ نظام سلطه خارج نخواهد شد و پیشرفت و امنیت پایدار جز با اتکا به نیروی خود بنیاد ملت ایران حاصل نخواهد شد.

رئیس مجلس بیان کرد؛ یاد و خاطره سه شهید عزیز حادثه شانزدهم آذر و سایر شهدای دانشجو به ویژه شهدای دوران دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه را گرامی می‌دارم.

آزمایش موفقیت آمیز پرتاب موشک‌های با برد بیش از طول خلیج فارس بسیار مسرت‌بخش بود

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: بابت برگزاری موفقیت‌آمیز رزمایش بزرگ اقتدار نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با نام مبارک شهید محمد ناظری در خلیج همیشگی فارس، جزایر نازعات و تنگه هرمز به دریادلان نیروی دریایی سپاه خداقوت می‌گویم. موشک‌های به کار گرفته شده در این رزمایش با دقت به اهداف تعیین شده اصابت کردند.

وی ادامه داد: آزمایش موفقیت آمیز پرتاب موشک‌های دقیق و موثر با برد بیش از طول خلیج فارس که حاصل تلاش نخبگان ایرانیست نیز برای ملت ایران بسیار مسرت بخش بود.

اعا‌های بی‌پایه و اساس بیانیه شورای همکاری خلیج فارس را به شدت محکوم می‌کنیم

رئیس مجلس همچنین تاکید کرد: همچنین ادعا‌های بی‌پایه و اساسی که مجددا در بیانیه اخیر شورای همکاری خلیج فارس در خصوص جزایر ایرانی تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی مطرح شده است را به شدت و با قاطعیت محکوم می‌کنیم.

وی اضافه کرد: این ادعا‌های بی اساس و مضحک که عموما با تحریک کشور‌های دیگر بیان می‌شود، با اصل احترام به تمامیت ارضی کشور‌ها و حسن همجواری در تعارض است.

اراده ملت ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود و جزایر ایرانی خلیج فارس را آزمایش نکنید

قالیباف تاکید کرد: توصیه ما به همسایگان این است که اراده ملت ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود و جزایر ایرانی خلیج فارس که پاره تن ایران هستند را آزمایش نکنند. ما همواره به دنبال ایجاد ثبات و گسترش صلح و احترام به اصول حسن همجواری هستیم و از همسایگان نیز همین انتظار می‌رود.

وی افزود: از دولت هم انتظار می‌رود در لایحه بودجه سال آینده توجه ویژه‌ای به تأمین اعتبار و فراهم سازی مقدمات اجرای ماده‌ی ۶۱ قانون برنامه‌ی هفتم پیشرفت کشور برای توسعه جزایر ایرانی تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی داشته باشد.

تمام امکانات برای آماده‌سازی تیم ملی فوتبال تدارک دیده شود

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: با توجه به مشخص شدن قرعه تیم ملی ایران در مسابقات جام جهانی فوتبال و با توجه به اهتمام ویژه رئیس جمهور در این خصوص، ضروری است تمام امکانات برای آماده سازی همه جانبه و حرفه‌ای تیم ملی به ویژه برگزاری بازی‌های دوستانه با تیم‌های با کیفیت بر اساس خواست و صلاحدید کادر فنی تدارک دیده شود؛ با آرزوی موفقیت برای تیم ملی در مسابقات پیش رو.

منبع: خبرآنلاین
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما