تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۱۸ آذر ۱۴۰۴

زیدآبادی: بحث درباره نوع خودرو مسئولان انحراف افکار عمومی است

احمد زیدآبادی با انتقاد از جنجال‌ها درباره خودروی سعید جلیلی نوشت اولویت در ارزیابی مسئولان نوع خودرو نیست، بلکه میزان تخصص و شایستگی حرفه‌ای آنهاست و این جدل‌ها بیشتر جنبه سرگرمی و انحراف افکار عمومی دارد.

زیدآبادی

رویداد۲۴| احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار، در کانال تلگرامی خود نوشت: اگر فردی طبق استاندارد‌های حرفه‌ای و بر اساس لیاقت و شایستگی خود عهده‌دار مسئولیت دولتی شود، جر و بحث بر سر کیفیت خودروی مورد استفادۀ او عینِ عوام‌زدگی است!

اینکه یک مسئول حکومتی از چه خودرویی استفاده می‌کند، اولویت درجۀ دهم هم ندارد! اولویت درجۀ اول میزان تخصص و لیاقت و شایستگی حرفه‌ای اوست!

از این رو، جدالی که بر سر خودروی مورد استفادۀ سعید جلیلی به راه افتاده است، بیشتر جنبۀ سرگرمی و منحرف کردن افکار عمومی دارد. مشکل آقای جلیلی نوع خودرو او نیست، سطح فهم و بینش و میزان تخصصش در حوزۀ مسئولیت اوست.

او اگر دانش و علم و تخصص لازم در حوزۀ مسئولیت خود داشت، با بنز و بی‌ام‌و هم اگر رفت و آمد می‌کرد، جای هیچ ایراد و اشکالی نبود، ولی با این سطح از تخصص و بینش سیاسی در مسئولیتی خطیر، اگر پرایدش نیز ضدگلوله نباشد و حتی قراضه‌ترین پراید عالم باشد، هیچ فضیلتی ندارد!

روزی در بحثی دوستانه، عملکرد دولتمردی به میان آمد. یکی از حاضران او را ستود و گفت؛ ناهارش معمولاً آبگوشت است! گفتم کاش به جای اینکه آبگوشت بخورد، از گوشت همان آبگوشت کبابِ برگ تهیه می‌کرد و با چلو می‌خورد، اما به سود مملکت تصمیم می‌گرفت! مگر مشکل و مسئلۀ مملکت ما این است که یک مسئول یا مقام حکومتی، با گوشت، آبگوشت درست می‌کند یا کباب برگ؟

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما