تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۱۹ آذر ۱۴۰۴

دستور جلب ۷ محکوم متواری پرونده چای دبش دوباره صادر شد

قوه قضائیه اعلام کرد دستور جلب هفت محکوم متواری پرونده چای دبش دوباره صادر شده و عملیات ویژه دادستانی تهران برای دستگیری آنها ادامه دارد؛ تاکنون ۱۱ محکوم بازداشت و احکامشان در حال اجراست.

پرونده چای دبش

رویداد۲۴| دستور جلب ۷ نفر دیگر از محکومان پرونده چای دبش که به دفعات صادر و در اختیار ضابطین عام و خاص قرار گرفته مجددا صادر شد.

به گزارش «انتخاب» به نقل از مرکز رسانه‌ای قوه قضائیه، اجرای حکم این افراد از زمان قطعی شدن حکم و وصول پرونده به اجرای احکام با صدور دستور مجدد جلب به ضابطین مورد پیگیری قرار گرفته و در آخرین اقدام نیز در مورخه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۴ از طریق عملیات ویژه دادستانی تهران در حال پیگیری است.

محکومان یاد شده متواری هستند.

همه محکومان پرونده چای دبش از سوی مرجع قضایی ممنوع الخروج و ممنوع المعامله هستند و اقدام قانونی لازم در راستای ضبط قرار تامین محکومین متواری صورت گرفته است.

تاکنون ۱۱ نفر از محکومین جلب و در حال اجرای حکم هستند.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: چای دبش ، قوه قضائیه
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما