نیویورک تایمز: نتانیاهو از ترامپ خواست حمله به ایران را به تعویق بیاندازد

رویداد۲۴ | رسانهها گزارش دادند که نخستوزیر رژیم صهیونیستی از ترس پاسخ احتمالی ایران از دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا خواست که حمله به ایران را به تعویق بیاندازد.
به گزارش مهر به نقل از الجزیره، روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی مدعی شد: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل از دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا خواست حمله به ایران را به تعویق بیاندازد زیرا نگران بود که اسرائیل برای پاسخ احتمالی ایران آمادگی ندارد.
کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم اعلام کرد که نتانیاهو ظرف ۲۴ ساعت گذشته با ترامپ تماس گرفته و این خواسته را مطرح کرده است.
در خبری دیگر، رسانه «نیوز نیشن» گزارش داد: عربستان سعودی، قطر و عمان از ترامپ خواستند که ایران را هدف قرار ندهد و به این کشور فرصتی بدهد.
بر اساس گزارش رویترز، مصر هم به متقاعد کردن ترامپ برای عدم حمله به ایران کمک کرده است.



اصلا نتانیاهو به خاطر موقعیت ضعیفی که در اسراییل داشته در ۲ سال اخیر تاکتیکش به راه انداختن جنگهای متعدد و عمد بی نتیجه بوده تا با تدوام شرایط جنگی در اسرائیل بتونه همچنان در قدرت باقی بمونه
کافیه به اتفاقات دو سال گذشته دقت کنین
همش به یه دلیل انجام شده
حالا که اینهمه هزینه کردن ، یهو بیخیال میشن؟