تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۴

واکنش تند ثابتی به اظهارات اخیر حسن روحانی

نمانده مجلس گفت: آقای روحانی دوباره گفته اصلاحات جزئی فایده ندارد و باید اصلاحات بزرگ انجام شود؛ بله حرف درستی است، اما بزرگ‌ترین اصلاح امروز باید توسط قوه قضاییه انجام شود؛ آن هم برخورد با امثال روحانی که کشور را هشت سال با سوءتدبیر و ترک فعل به سمت ضعف سوق دادند.

امیرحسین ثابتی

رویداد۲۴| امیرحسین ثابتی، نماینده مجلس، به اظهارات اخیر حسن روحانی، رئیس‌جمهور ادوار پیشین واکنش نشان داد.

به گزارش اقتصادنیوز، ثابتی گفت: آقای روحانی دوباره گفته اصلاحات جزئی فایده ندارد و باید اصلاحات بزرگ انجام شود؛ بله حرف درستی است، اما بزرگ‌ترین اصلاح امروز باید توسط قوه قضاییه انجام شود؛ آن هم برخورد با امثال روحانی که کشور را هشت سال با سوءتدبیر و ترک فعل به سمت ضعف سوق دادند. اگر کسانی که با ترک فعل و سوءمدیریت، کشور را به این نقطه رساندند، امروز پشت میله‌های زندان بودند، شرایط کشور این‌گونه نبود.

وی اظهار کرد: از قوه قضائیه می‌خواهم اصلاح بزرگ را از برخورد با همین کله‌گنده‌ها آغاز کند؛ کسانی که سال‌ها کشور را تضعیف کردند و امروز نیز زبانشان درازتر شده و خواب‌های دیگری برای آینده خود می‌بینند.

منبع: اقتصادنیوز
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: امیر حسین ثابتی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما