تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۳ نظر

سید حسن خمینی: بسیاری از جمهوری اسلامی منتفع شده‌اند، اما در روز مبادا پای اصل جمهوری اسلامی نایستادند

سید حسن خمینی در مراسم تجدید میثاق اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام با آرمان های امام گفت: دشمنان امروز از هر سو آمده اند اما از امام به یادگار گرفته ایم که اگر همه با هم باشیم، همه یک ملت باشیم، قدرتمان بسیار بالاست.

سید حسن خمینی

رویداد۲۴| سید حسن خمینی، در مراسم تجدید میثاق اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام با آرمان‌های امام گفت: امام گفته بودند که مردم کوچه و بازار انقلاب کردند، پا به برهنه ها، فقرا، روز‌های مبادا مثل ۲۲ دی هم همین‌ها پای انقلاب ایستادند.

بنابر روایت جماران، او گفت: انقلاب محتاج ایثار است، در شورش، گروهی که شورشی هستند می‌ریزند که چیزی را غارت کنند. در انقلاب من کشته می‌شوم که تو راه مرا ادامه بدهی، آرمانی پیروز شود. در شورش‌ها کسی ایثار نمی‌کند، غارت می‌کنند، هر چه بیشتر دستشان بیاید بیشتر می‌برند

سید حسن خمینی گفت: بحث اکثریت و اقلیت نیست. باید وجهه حکومت به سمت توجه به عموم مردم باشد. عموم به معنای اکثریت و اقلیت نیست، به معنای متن جامعه است. متن جامعه احیانا من را هم نپسندند. سیاست‌ها ها باید به گونه‌ای ترتیب داده شود، اعمال باید به گونه‌ای اجرا شود که بیشتر نفع را عموم ببرند.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: دشمنان امروز از هر سو آمده‌اند، اما از امام به یادگار گرفته‌ایم که اگر همه با هم باشیم، همه یک ملت باشیم، قدرتمان بسیار بالاست. ما دوره‌های دیگری را هم طی کرده‌ایم، دوره جنگ را هم طی کرده‌ایم. آن هم همین گونه بود. خدا رحمت کند آقای اردبیلی را که در یک سخنرانی فرمودند «کویت تو هم؟!». همه شان با هم بودند. ولی وقتی همه با هم شدیم از آن منزلگاه عبور کردیم.

او افزود: بسیاری از جمهوری اسلامی منتفع شده‌اند، اما در روز مبادا پای اصل جمهوری اسلامی نایستادند.

منبع: جماران
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: سید حسن خمینی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
0
6
۴۲ سالمه ، نه ازدواج نه کار نه درامد نه سفر نه زندگی
کودکی ام و جوانی ام بخاطر ۸ سال جنگ از دست رفت
۳۵ سال است من و خانواده ام تاوان جنگ را دادیم به پدر پیر شیمیایی بدون سهمیه ای ام گفتند اعتراف کن دزد ارث خودت هستی
حدود ۴۰ میلیارد تومان ارث او د مادر مرحومم و پول یک عمر زحمتشان همه را بردند مدعیان دین ،
بعد به لبنان و فلسطین و .... میلیاردرها دلار دادید
خدا اخرتتان را مثل دنیای ما کند
نه رحم کند و نه بشنود صدایتان را
سخت بگیرد و کوه درد روی دوشتان بگذارد
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۶:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
0
6
خوب نکنه اونم تقصیر مردمه؟
یقه اونایی رو بگیر که از جیب ملت برا اون کشورا خرج کردن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
0
8
آیا این درس و روش امام به ما مردم ایران‌ بود که خود و فرزندانمان را در رفاه و آسایش نگه داریم و آنها را برای زندگی و تحصیل به آمریکا بفرستیم . اما برای مردم و فرزندانشان توصیه به قناعت و شهادت طلبی می کنیم و از مردم می‌خواهیم که آمریکا را شیطان بدانند و مرتب شعار مرگ بر آمریکا بدهند . خلاصه اینکه ، برای خودی ها همه چیز مجاز است و برای مردم فقط نوکری و فرمانبری مجاز است و اگر احدی تمام کمال نوکر ما نبود و حرف زیادی زد ، باید خیلی فوری خونش ریخته شود .
نظرات شما