تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۹ نظر

ثابتی خطاب به شکوری راد: ثابت کنید که مساجد را نیرو‌های امنیتی آتش زده‌اند

امیرحسین ثابتی، نماینده مجلس، در نامه‌ای خطاب به علی شکوری‌راد خواستار ارائه مستندات درباره ادعای «کشته شدن نیرو‌های نظامی توسط خودی‌ها» شد و هشدار داد در صورت عدم اثبات، وی در دادگاه محاکمه خواهد شد.

امیرحسین ثابتی

رویداد۲۴| امیرحسین ثابتی خطاب به شکوری راد نوشت: اخیرا یک فایل صوتی از شما در فضای مجازی منتشر شده که در آن مدعی شده‌اید نیرو‌های نظامی و امنیتی به دست خودشان، خودشان را کشته‌اند و تخریب و آتش زدن بسیاری از مساجد نیز کار همین افراد بوده است! اگر مستنداتی در این باره دارید را به بنده برسانید.

در پی اظهارات علی شکوری راد، فعال سیاسی اصلاح طلب درباره حوادث خونین دی ۱۴۰۴، امیرحسین ثابتی، نماینده اصولگرای مجلس در نامه‌ای از وی خواست مستندات سخنان خود را برای بررسی به او بدهد.

متن این نامه که در کنال تلگرامی ثابتی منتشر شده به شرح زیر است:

باسمه تعالی

جناب آقای دکتر علی شکوری راد

دبیرکل سابق حزب اتحاد ملت

سلام علیکم

اخیرا یک فایل صوتی از شما در فضای مجازی منتشر شده که در آن ادعا‌های عجیب و بی‌سندی را مطرح کرده‌اید که با استقبال گسترده رسانه‌های ضدایرانی، منافقین و… مواجه شده است.

در بخشی از این فایل صوتی مدعی شده‌اید نیرو‌های نظامی و امنیتی به دست خودشان، خودشان را کشته‌اند و تخریب و آتش زدن بسیاری از مساجد نیز کار همین افراد بوده است!

اینجانب به عنوان یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی آمادگی دارم تا فارغ از تمام اختلاف نظرات سیاسی با جنابعالی، اگر مستنداتی در این باره دارید را به بنده برسانید تا از طریق مجلس و سایر دستگاه‌های مربوطه این موضوع را تا آخر پیگیری و نتیجه نهایی را نیز به مردم اعلام کنم، اما چنانچه نتوانید مستنداتی درباره ادعا‌های سنگین و عجیب و غریب‌تان ارائه کنید به عنوان کسی که سابقه حضور در مجلس را داشته‌اید و سال‌ها کار سیاسی کرده‌اید، ظلم بزرگی به نظام جمهوری اسلامی و نیرو‌های مظلوم نظامی و امنیتی کشور کرده‌اید که بعید است حتی با استغفار و عذرخواهی علنی شما نیز جبران شود و حتما قوه قضائیه باید شما را محاکمه کند.

والسلام

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
0
1
احمق ثابت کردن نمیخواد همه میدونن تو زر نزن مفنگی بیسواد پیزوری
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
0
1
ظلمی که مردم شد را چه کسی پاسخ خواهد داد؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
0
1
خوب شما مگه نمیگی نمایندهٔ مردم هستی؟ پس چرا به عنوان نمایندهٔ مردم، خودت برای احقاق حقوق مردم این تحقیقاتی که میگی رو انجام نمیدی تا مدارکش رو به دست بیاری؟ تو نمایندهٔ مردمی یا نمایندهٔ حاکمیت؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
0
1
انفجار حرم امام رضا کار کی بود؟!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
0
1
البته اول خود جناب ثابتی باید این ادعا را ثابت کند که مساجد توسط معترضین آتش زده شده اند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
0
1
ثابتی این روزها دیگه نمیتونه به روحانی و پزشکیان گیر بده. از سر بیکاری به همه گیر میده. با تاسف
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
0
1
چرا خودتون ثابت نمی کنید که معترضان مساجد رو آتش زدند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
0
1
به بنده ! برسانید !!!!!!!
تو کودک نماینده ایی بیش نیستی جوجه! ممکنه اسناد رو با نقاشی هات اشتباه بگیری یا گم کنی .
همراه بزرگترت بیا
ناشناس
|
France
|
۱۴:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
0
0
۱: آقای شکری نه وزیر دولت فعلی است نه معاونی یا نماینده ای؛ اظهارات یک فرد عادی چه ربطی به تو داره مردک؟
۲: تو که ادعا داری کار آمریکا و اسرائیل بوده ثابت کن.
۳: ثابت کردنش کاری نداره؛ کافیه خطوط تلفن همراه فعال در اون مساجد و استعلام کنی معلوم میشه کار کدوم بی پدر مادری بوده.
۴: وقتی یارو به همه مدارک دسترسی نداره چطور اثبات کنه مردک؟
۵: توو که در چاپلوسی ید طولانی داری برو پیش مموتی توجیهت میکنه
نظرات شما