تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
رویداد ۲۴ گزارش می‌دهد

ارتش آمریکا از یک هوش مصنوعی خاص برای حمله به ایران استفاده کرده است

ترامپ روز جمعه و تنها چند ساعت پیش از آغاز عملیات، در پیامی در شبکه اجتماعی خود شرکت Anthropic را «یک شرکت هوش مصنوعی چپ‌گرای افراطی که درک درستی از دنیای واقعی ندارد» توصیف کرد و دستور داد تمامی نهادهای دولتی فوراً استفاده از ابزارهای این شرکت را متوقف کنند.

ارتش آمریکا از یک هوش مصنوعی خاص برای حمله به ایران استفاده کرده است

رویداد۲۴| در حالی که دونالد ترامپ ساعاتی پیش از آغاز حملات نظامی به ایران دستور قطع فوری همکاری نهادهای فدرال با شرکت هوش مصنوعی «Anthropic» را صادر کرده بود، گزارش‌ها حاکی است ارتش آمریکا در جریان حملات مشترک با اسرائیل از مدل هوش مصنوعی «Claude» این شرکت استفاده کرده است.

به گزارش رسانه‌های آمریکایی از جمله وال‌استریت ژورنال و آکسیوس، مدل «Claude» در جریان عملیات گسترده‌ای که از بامداد شنبه آغاز شد، برای اهداف اطلاعاتی، انتخاب اهداف حمله و اجرای شبیه‌سازی‌های میدانی به کار گرفته شده است. این موضوع پیچیدگی کنار گذاشتن ابزارهای پیشرفته هوش مصنوعی از ساختارهای عملیاتی ارتش آمریکا را نشان می‌دهد؛ به‌ویژه آنکه این فناوری پیش‌تر در سامانه‌های نظامی ادغام شده است.

ترامپ روز جمعه و تنها چند ساعت پیش از آغاز عملیات، در پیامی در شبکه اجتماعی خود شرکت Anthropic را «یک شرکت هوش مصنوعی چپ‌گرای افراطی که درک درستی از دنیای واقعی ندارد» توصیف کرد و دستور داد تمامی نهادهای دولتی فوراً استفاده از ابزارهای این شرکت را متوقف کنند.

گفته می‌شود تنش میان کاخ سفید و این شرکت پس از آن بالا گرفت که در جریان عملیات ژانویه برای بازداشت نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا، از مدل «Claude» استفاده شده بود. شرکت Anthropic با استناد به شرایط استفاده از خدمات خود اعلام کرده بود این مدل نباید برای اهداف خشونت‌آمیز، توسعه سلاح یا عملیات نظارتی به کار گرفته شود.

در ادامه این اختلافات، پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، در پیامی شرکت Anthropic را به «غرور و خیانت» متهم کرد و گفت نیروهای آمریکایی نباید «در گرو تمایلات ایدئولوژیک شرکت‌های بزرگ فناوری» قرار گیرند. او خواستار دسترسی کامل و بدون محدودیت به مدل‌های هوش مصنوعی این شرکت برای هرگونه استفاده قانونی شد.

با این حال، وزیر دفاع آمریکا اذعان کرد که به دلیل استفاده گسترده از این فناوری در ساختارهای نظامی، قطع همکاری به صورت فوری ممکن نیست. به گفته او، Anthropic حداکثر تا شش ماه دیگر به ارائه خدمات ادامه خواهد داد تا انتقال به یک «سرویس بهتر و میهن‌پرستانه‌تر» به شکل بدون اختلال انجام شود.

در همین حال، شرکت رقیب OpenAI اعلام کرده با پنتاگون برای استفاده از ابزارهای خود، از جمله ChatGPT، در شبکه‌های طبقه‌بندی‌شده نظامی به توافق رسیده است.

این تحولات بار دیگر بحث‌ها درباره نقش هوش مصنوعی در عملیات‌های نظامی، چارچوب‌های اخلاقی استفاده از این فناوری و میزان وابستگی ارتش‌ها به شرکت‌های خصوصی فناوری را در کانون توجه قرار داده است

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
0
0
آیا مستعان 110 اگر 110 بار دور خودش بچرخد و تکنیک بزند به لحاظ قدرت و سرعت به این گونه تکنولوژی ها می رسد و می تواند رقابت کند ؟؟؟؟
نظرات شما