تاریخ انتشار: ۰۷:۴۹ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۵

شریعتمداری: اگر دارایی‌های ما را به متحدانشان بدهند همه پایگاه‌های نظامی و مراکزی اقتصادی آمریکا در دنیا را می‌زنیم؛ بگردند با بگردیم

حسین شریعتمداری در یادداشتی با واکنش تند به گزارش رویترز درباره بررسی استفاده از دارایی‌های بلوکه‌شده ایران، هشدار داد در صورت اجرای چنین تصمیمی از سوی آمریکا، ایران پاسخ متقابل خواهد داد و منافع نظامی و اقتصادی واشنگتن و متحدانش را هدف قرار خواهد داد.

شریعتمداری

رویداد۲۴| حسین شریعتمداری در یادداشت امروز خود نوشت:

۱- خبرگزاری رویترز به نقل از یک «منبع آگاه»! که نخواسته بود نامش فاش شود (!) گزارش داد؛ «آمریکا در حال بررسی تحویل دارایی‌های بلوکه‌شده ایران به کشور‌های خلیج‌فارس برای بازسازی و جبران خسارات ناشی از حمله‌های جمهوری اسلامی ایران است»! در ادامه گزارش رویترز آمده است «آمریکا همچنین استفاده از این دارایی‌ها برای جبران خسارت‌های گذشته را هم بررسی خواهد کرد». به نوشته رویترز

«اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، به تیمی دستور داده است هزینه خسارت‌هایی را که پیش‌تر از سوی جمهوری اسلامی به کشور‌های خلیج‌فارس وارد شده، ارزیابی کنند»!

بدیهی است که اگر آمریکا دست به این حماقت بزند، ضمن آن‌که پایگاه‌های نظامی و مراکز اقتصادی آمریکا را در هر نقطه دنیا که باشند، هدف مشروع موشک‌ها و پهپاد‌های خود می‌دانیم، کشتی‌ها و شناور‌های حامل نفت و کالای متعلق به کشور‌های دریافت‌کننده دارایی‌های مسدود شده ایران را هم به‌عنوان بازپس‌گیری دارایی‌های خود مصادره خواهیم کرد و ترامپ می‌داند که نه آمریکا و نه کشورک‌های عربی همپیمان آمریکا توان مقابله با این اقدام تلافی‌جویانه ایران اسلامی را ندارند؛ و ایران به توصیه رهبر معظم انقلاب هرگز از دریافت خسارت چشم‌پوشی نمی‌کند. حضرت ایشان در پیام ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۴ خود می‌فرمایند: «ما از دشمن غرامت خواهیم گرفت و اگر امتناع کند، به اندازه‌ای که تشخیص بدهیم، از اموالش برخواهیم داشت و اگر آن هم مقدور نباشد، به همان اندازه از اموالش را نابود خواهیم کرد».

۲- و اما، این سکه روی دیگری هم دارد و آن این‌که در صورت حماقت آمریکا و تحویل دارایی‌های مسدود شده ایران به کشورک‌های همپیمان خود، یکی دیگر از پیش‌بینی‌های امام شهیدمان تحقق پیدا خواهد کرد. امام شهیدمان در اولین روز فروردین‌ماه ۱۳۹۸ با اشاره به تصمیم آمریکا برای مجهز کردن عربستان به سلاح هسته‌ای و مراکز تولید موشک‌های بالستیک، فرموده بودند: «کشوری در این منطقه و شاید در همه جای دنیا، به بدیِ دولت سعودی من سراغ ندارم؛ دولت سعودی، هم مستبد است، هم دیکتاتور است و‌... برای این دولتِ این‌جوری، امکانات هسته‌ای فراهم می‌کنند؛ اعلان کردند که نیروگاه هسته‌ای برایش می‌سازند، اعلان کردند که مراکز تولید موشک برایش درست می‌کنند! آنجا اشکالی ندارد، آنجا، چون وابسته به آنها است، چون متعلّق به آنها است، اشکال ندارد که بسازند. اگر هم بسازند، بنده شخصاً ناراحت نمی‌شوم، چون می‌دانم که اینها ان‌شاءالله در دوران نه‌چندان دوری، به دست مجاهدان اسلامی خواهد افتاد».

۳- این نسخه از امام راحلمان نیز کارساز است و همه شواهد و نشانه‌ها حکایت از آن دارند که این روز‌ها به زمان پیچیدن این نسخه نزدیک شده‌ایم. بخوانید!

«هرچه ضعف در مسلمین و فساد در ممالک اسلامی است، از حکومت‌هاست‌... ملت‌ها باید دولت‌هایی که بر خلاف مصالح اسلامی و مصالح ملت‌ها عمل می‌کنند با آنها همان معامله کنند که ملت ایران با شاه مخلوع کرد؛ و اگر این مطلب در آن‌جا‌هایی که دولت‌ها بر خلاف مسیر ملت‌ها عمل می‌کنند عمل بشود، حل مشکلات می‌شود و دست اجانب از ممالک اسلامی کوتاه می‌شود؛ و من از خدای تبارک و تعالی مسئلت می‌کنم که یا حکومت‌ها را به هوش بیاورد که موافق اسلام و مصالح مسلمین عمل کنند، یا ملت‌ها را بر آنها غلبه بدهد که آنها را قلع و قمع کند».

حالا باید به آمریکا گفت: «بگرد تا بگردیم»!

منبع: روزنامه کیهان
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما