تاریخ انتشار: ۲۰:۴۹ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۵

ادعای سی‌ان‌ان درباره مذاکرات جدید ایران و آمریکا تکذیب شد

یک منبع نزدیک به هیأت مذاکره‌کننده ایرانی، ادعای سی‌ان‌ان درباره ادامه مذاکرات ایران و آمریکا را تکذیب کرد.

ادعای سی‌ان‌ان درباره مذاکرات جدید ایران و آمریکا تکذیب شد

رویداد۲۴| یک منبع نزدیک به هیأت مذاکره‌کننده ایرانی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، ادعای سی‌ان‌ان درباره مذاکرات جدید ایران و آمریکا با وجود درگیری‌های بامداد پنجشنبه را تکذیب کرد.

این منبع آگاه تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران در روند مذاکرات بر مواضع و خطوط قرمز اعلام‌شده خود ایستادگی کرده و از مطالبات اصلی خود عقب‌نشینی نکرده است.

به گفته این منبع، متنی که پیش‌تر از سوی طرف ایرانی مورد تأکید قرار گرفته، همچنان مبنای مواضع تهران است و پیش‌بینی تیم مذاکره‌کننده این است که در نهایت طرف آمریکایی ناچار به پذیرش چارچوب‌های اصلی همان متن شود.
وی همچنین فشارهای سیاسی و تهدیدهای نظامی اخیر از سوی آمریکا را ناشی از مقاومت ایران در برابر خواسته‌های غیرمنطقی آمریکا، فراتر از توافقات مورد بحث، دانست و افزود: «علت اصلی افزایش فشارها، ایستادگی ایران بر مواضع خود در مذاکرات است.»

این منبع نزدیک به تیم مذاکره‌کننده خاطرنشان کرد که متن مورد نظر ایران، به دلیل تأمین منافع و مطالبات تهران، تاکنون با موافقت کامل طرف آمریکایی مواجه نشده و همین مسئله یکی از مهم‌ترین موانع دستیابی به تفاهم نهایی به شمار می‌رود.

به گزارش فارس؛ سی‌ان‌ان به نقل از «یک منبع دیپلماتیک مطلع» گزارش داده بود:«پس از مذاکرات دیشب، گفت‌و‌گوها برای حصول به یک توافق بین ایالات متحده و ایران، همچنان  ادامه دارد. رایزنی‌ها به رغم تبادل حملات شبانه بین ایالات متحده و ایران که تهدیدی برای پیچیده کردن این تلاش دیپلماتیک بوده، ادامه یافت.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما