تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۳۰ مهر ۱۴۰۵

اعضای هیئت‌مدیره استقلال معرفی شدند؛ انتخاب مدیرعامل همچنان بلاتکلیف است

باشگاه استقلال در مراسمی از مصطفی متدین، حسین حسین‌زاده و سعید صادق‌پور به‌عنوان اعضای جدید هیئت‌مدیره معارفه کرد.
هیئت مدیره استقلال

رویداد۲۴| باشگاه استقلال اعلام کرد مراسم معارفه اعضای جدید هیئت مدیره شرکت فرهنگی ورزشی استقلال، در سالن کنفرانس ساختمان شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی و با حضور اعضای جدید هیئت مدیره، مدیران فعلی و سابق باشگاه و جمعی از کارکنان کنونی و سابق این مجموعه برگزار شد.

در بخشی از مراسم، ضمن قدردانی از زحمات و خدمات علی نظری جویباری، محمودرضا بابایی، مجتبی فریدونی و سیدحسین علوی‌مقدم، اعضای پیشین هیئت مدیره، از مصطفی متدین، حسین حسین‌زاده و سعید صادق‌پور، اعضای جدید با اهدای لوح تقدیر و با حضور جمعی از مدیران مجموعه استقبال و معارفه به عمل آمد. علی تاجرنیا و محمدرضا نجفی نیز همچنان در ترکیب هیئت مدیره حضور خواهند داشت.

با وجود اعلام ترکیب جدید هیئت مدیره استقلال باز هم خبری از انتخاب مدیرعامل نشد و این باشگاه همچنان با سرپرستی تاجرنیا اداره می‌شود.

منبع: خبرآنلاین
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: استقلال تهران
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha