تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۰۳ آبان ۱۴۰۵

تصاویر| بازدید فرمانده سنتکام از تنگه هرمز

فرمانده سنتکام مدعی شد مسیرهای اصلی تردد در تنگه هرمز آزاد و عاری از مین‌های دریایی ایران هستند.

سنتکام

رویداد۲۴ | ارتش آمریکا مدعی است برد کوپر، فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام)، امروز یکشنبه ۲۵ اکتبر از تنگه هرمز بازدید کرد. او در حالی که با یک بالگرد «سی‌اچ-۴۷ شینوک» (CH-47 Chinook) متعلق به ارتش ایالات متحده بر فراز این آبراه بین‌المللی پرواز می‌کرد، وضعیت عملیاتی کنونی منطقه را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش صفحه رسمی سنتکام در شبکه اجتماعی ایکس،  کوپر مدعی شد که نیروهای آمریکایی با کمک شرکایش در منطقه خلیج فارس برای صادرات بیش از ۱.۵ میلیارد بشکه نفت خام از تابستان تاکنون دست یافته‌اند.  این ادعا درحالی مطرح شده که گزارش‌ها از کاهش تردد نفتکش‌ها در تنگه هرمز و بالا بودن سطح تنش در اثر احاطه ایران بر این آبراه حکایت دارند.

فرمانده سنتکام مدعی شد که طی شش ماه گذشته، بیش از ۳۰۰۰ کشتی تجاری با پشتیبانی نیروهای سنتکام با موفقیت از تنگه هرمز عبور کرده‌اند. 

کوپر در ادامه ادعایش افزود: ما همچنان دوشادوش شرکای خود در منطقه خلیج فارس و صنعت کشتیرانی ایستاده‌ایم. 

کوپر در ادامه ادعا کرد: امروز، مسیرهای اصلی تردد در تنگه هرمز آزاد و عاری از مین‌های دریایی ایران هستند. ما همچنان با جدیت بر تداوم جریان تردد تجاری متمرکز هستیم و در این راستا با همکاران خود در نهادهای مختلف دولتی آمریکا، شورای همکاری خلیج فارس و صنعت کشتیرانی همکاری می‌کنیم. 

این ادعای کوپر در حالی مطرح شده که در چند روز اخیر گزارش‌ها از اصابت کشتی‌های متخلف به مین‌های دریایی و آتش گرفتن بخشی از آن‌ها افزایش یافته.

سنتکام

سنتکام

سنتکام

سنتکام

فرارو

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: سنتکام ، تنگه هرمز
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha