حسن یزدانی:پرچم کشتی در خانواده ما خیلی بالاست/چشم باز کردم روی تشک کشتی بودم
رویداد۲۴- یزدانی که در مسابقات جهانی در همین وزن شکست خورده بود به قیاس کردن این دوتورنمنت می پردازد و می گوید:«من پله پله پیش می روم.در مسابقات جهانی تازه تغییروزن داده بودم و ضمن اینکه از بدشانسی سرما هم خوردم.بدن افت کرد و دیدید که چهاتفاق هایی افتاد.اما در باکو آماده آماده بودم.می خواستم هر حریفی که روی تشک میآید را شکست بدهم که این اتفاق هم افتاد.خیلی ها که کشتی های من را دیدند می دانندکه به چه سختی کشتی گرفتم.مجبور شدم با عنوان داران المپیک سرشاخ شوم.در کل بهنظرم بد کشتی نگرفتم.»
او که دلاوری از خطه جویبار است درباره ذات کشتی گیر بودن در این منطقه حرف میزند و می گوید:«در خون و رگ ما که کشتی جریان دارد.چشم باز کردم روی تشک کشتی بودم.پدرم،پسرعموها و ...همه کشتی گیر بوده اند.مگر می شود در چنین خانواده ای کشتی گیر نشد.دوراه بیشتر وجود ندارد.یا باید کشتی گیر شوی یا کشتی گیر.پرچم خانواده ما در کشتیخیلی بالاست.البته من این روزها درس هم می خوانم و مشغول تحصیل در رشته تربیت بدنیهستم.»
از او سوال کردیم که آیا واقعا کشتی گرفتن با باروفس افسانه ای برایش به یک آرزو تبدیل شد یا نه که او گفت:«آرزو کهنه،خیلی دوست داشتم با او کشتی بگیرم که نشد.فکر می کنم او هم همین حس را نسبت بهمن داشت.من تغییر وزن داده ام و او هم به نظرم دیگر آخرین سال های کشتی اش است.بااین حال همیشه برای من قابل احترام بوده و خواهد بود.»