تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۶

رسانه‌ها به ارتباط «کلینتون‌ها» با روسیه بی‌توجهی می‌کنند

رئیس‌جمهوری آمریکا با تاکید بر این‌که خانواده وزیر خارجه پیشین این کشور نیز با روسیه در ارتباط بودند، از عدم توجه رسانه‌ها به این مساله انتقاد کرد.
رویداد۲۴-رئیس‌جمهوری آمریکا با تاکید بر این‌که خانواده وزیر خارجه پیشین این کشور نیز با روسیه در ارتباط بودند، از عدم توجه رسانه‌ها به این مساله انتقاد کرد.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا در توئیتی نوشت که ارتباط خانواده کلینتون با روسیه باید در مرکز توجه رسانه‌ها قرار بگیرد و نباید فقط به «ارتباط وی با روسیه» که وجود خارجی ندارد، توجه شود.

وی نوشت: «چرا به ارتباط خانواده کلینتون و دموکرا‌ت‌ها با روسیه توجه نمی‌شود».

ترامپ در کارزار انتخاباتی ریاست‌جمهوری در آمریکا اعلام کرده بود که «هیلاری کلینتون» رقیب دموکرات وی و متحدان او با روسیه در ارتباط هستند. وی برای اثبات این گفته خود تصریح کرده بود که «جان پودستا» رئیس ستاد انتخاباتی کلینتون و برادرش در روسیه شرکت تجاری دایر کرده‌اند. ترامپ  همچنین به سخنرانی «بیل کلینتون» رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا و معامله اورانیوم اشاره کرد.

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha