5 نظامی مصر توسط افراد ناشناس کشته شدند
منابع امنیتی مصری روز جمعه اعلام کردند، در حمله افراد مسلح ناشناس به یک پست ایست و بازرسی در جنوب قاهره پایتخت این کشور، پنج نظامی کشته شدند.
رویداد۲۴-منابع امنیتی مصری روز جمعه اعلام کردند، در حمله افراد مسلح ناشناس به یک پست ایست و بازرسی در جنوب قاهره پایتخت این کشور، پنج نظامی کشته شدند. یک منبع امنیتی در مصر اعلام کرد، چند فرد مسلح ناشناس در حالی که سوار بر یک موتور سیکلت بودند به سمت پست ایست و بازرسی در منطقه «البدرشین» در استان جیزه واقع در جنوب قاهره آتش گشودند.
بر اساس این گزارش در جریان این حمله، پنج نظامی مصری کشته شدند. هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را به عهده نگرفته است.
این در حالی است که گروه تروریستی ولایت سینا وابسته به داعش، مسئولیت بیشتر حملاتِ مشابه به نیروها و اهداف امنیتی در مصر را به عهده می گیرد.
اکثر مناطق مورد هدف تروریست های ولایت سینا، شبه جزیره سینا واقع در شمال شرقی مصر و قاهره پایتخت این کشور است.
منبع: ایرنا