تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۶

ساعت کار مراکز اهدای خون وصال و پیروزی افزایش یافت

بر اساس گزارش اداره کل انتقال خون استان تهران ساعت فعالیت مراکز اهدای خون وصال و پیروزی از ابتدای مرداد ماه جاری افزایش یافت.

رویداد۲۴-بر اساس گزارش اداره کل انتقال خون استان تهران ساعت فعالیت مراکز اهدای خون وصال و پیروزی از ابتدای مرداد ماه جاری افزایش یافت.  از اول مرداد 1396 پذیرش داوطلبان اهدای خون در مرکز وصال از ساعت 8 صبح تا 21 و مرکز پیروزی از 8 تا 20 انجام می شود.

مراکز صادقیه، چیذر، تجریش، میلاد، آزادی، امام خمینی(ره)، افسریه، پیروزی، خراسان، مترو شهرری، ورامین، شهریار، رباط کریم و شهر قدس نیز از 8 صبح تا 15 و بیمارستان شهید رجایی از 8:30 تا 14:30 آماده ارائه خدمت به اهداکنندگان خون در پایتخت هستند.
براساس این گزارش از اول مرداد ماه تمام مراکز انتقال خون استان تهران با یک ساعت تاخیر آغاز به کار می کنند.
در سه ماهه ابتدای امسال 109 هزار و 39 شهروند تهرانی برای اهدای خون به مراکز انتقال خون این استان مراجعه کردند که از این تعداد 86 هزار و 318 نفر خون اهدا کرده‌ اند.
هر سال در ایران، 2 میلیون و یکصد هزار تن خون اهدا می کنند و شاخص اهدای خون در کشور 27 تن به ازای هر یکهزار تن است؛ ضمن اینکه اهدای خون نیز کاملا داوطلبانه انجام می شود.

منبع: ایرنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha