تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۶

همایش دانش‌آموزان دختر زیارت اولی مقطع متوسطه برگزار شد

همایش دانش آموزان دختر زیارت اولی مقطع متوسطه با حضور معاون پرورشی و فرهنگی وزیرآموزش و پرورش در مشهد برگزار شد.

رویداد۲۴-همایش دانش آموزان دختر زیارت اولی مقطع متوسطه با حضور معاون پرورشی و فرهنگی وزیرآموزش و پرورش در مشهد برگزار شد.مهدی فیض در همایش دانش آموزان دختر زیارت اولی مقطع متوسطه شش استان کشور در اردوگاه ثامن الائمه مشهد، ضمن بیان آداب زیارت اظهار داشت: توفیق زیارت امام مهربانی ها، موهبتی است که نصیب هر کسی نمی شود؛ لذا باید برای بهره مندی بیشتر از فیض زیارت، با تفکر و تأمل بیندیشیم که از حضرت رضا (ع) چه می خواهیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیرآموزش و پرورش با بیان این که حمد و سپاس الهی برای توفیق زیارت و متوقع نبودن از معصومین (ع) از شرایط زیارت است، افزود: از شروط زیارت، برقراری عهد معنوی با خدای متعال برای ترک محرمات و انجام ثواب است.

گفتنی است؛ دوازدهمین اردوی دانش آموزان زیارت اولی دختر دوره متوسطه استان های هرمزگان، اردبیل، فارس، قم، گیلان و مازندران با همکاری مشترک آستان قدس رضوی و اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی از سوم مرداد آغاز شده و به مدت سه روز ادامه دارد.

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha