جلسه معارفه معاون سفیر افغانستان در تهران برگزار شد
رویداد۲۴-جلسه معارفه معاون سفیر افغانستان در تهران امروز- چهارشنبه- در محل سفارت این کشور برگزار شد.«هارون نجمپور» معاون سفیر و مستشار وزیر مختار افغانستان در جلسه معارفه خود در محل سفارت این کشور در تهران با بیان اینکه خود سالها سابقه خبرنگاری دارد، گفت که از این جهت بیش از سایرین به کار با خبرنگاران علاقه مندم.
وی ضمن معرفی اعضای سفارت به خبرنگاران گفت: هدف از این دیدار غیررسمی و دوستانه، تسهیل روابط است.
نجمپور ادامه داد: مطبوعات رکن چهارم دولت است و ارزش کار آنها کاملا آشکار است. من در دفتر سخنگوی وزارت خارجه کار کردم و مدیر مسئول مجله وزارت خارجه هم بودم. بر این اساس علاقهمند به کار با دوستان رسانهای هستم.
او هدف دیگر از این نشست را افزایش روابط دو جانبه خواند.
نجمپور افزود: با وجود نزدیکیها و مشترکات بین ما و ایرانیها، اطلاعات در مورد ما کامل نیست. کار رسانه کار فرهنگی است و باید برای شناساندن دو طرف و گسترش و تعمیق روابط موثر باشد.
وی تصریح کرد: در برخی موارد، به عنوان مثال در موضوع آب مسائل زیادی مطرح شد. یکی از کارشناسان افغانستان در ایران در این رابطه مقالهای نوشت. اما ۷۰ درصد آن اشتباه بود. انتظار نداریم کارشناسان اطلاعات درست نداشته باشند. گفته شده بود این اسناد بین دو طرف مورد توافق قرار نگرفته که این مساله، سوالبرانگیز میشود.