موانع توسعه و تولید را پیگیری میکنیم
رویداد۲۴-وزیر کشور تاکید کرد: موانعی بر سر راه توسعه وجود دارد که دستور عمل اجرایی باید تدوین شود که کار را بهتر پیش ببریم.عبدالرضا رحمانیفضلی در نشست شورای ملی گفتوگوی دولت و بخش خصوصی گفت: چندین ماه درگیر انتخابات بودیم و این گردهمایی به تاخیر افتاد که امیدواریم دبیرخانه دستوری را اتخاذ کند که ادامهدار باشد.
وزیر کشور تاکید کرد: طبق قانون مطالباتی که در این جلسه مطرح شد باید مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد، ما گزارشات را ارائه خواهیم داد.
او خاطرنشان کرد: برای اینکه نقش تاثیرگذار شورای ملی آنطور که باید نمود پیدا کند، نیازمند آن هستیم که قوانین و مقررات تغییر کند.
وزیر کشور در ادامه افزود: موانعی بر سر راه توسعه وجود دارد که دستور عمل اجرایی باید تدوین شود که کار را بهتر پیش ببریم.
رحمانیفضلی خطاب به استانداران درخصوص پیگیری موانع رشد و توسعه گفت: شما استانداران موانع را شناسایی کردید و ما هم پیگیر کار هستیم.
او تاکید کرد: ما درصدد هستیم موانع توسعه و تولید را پیگیری کنیم.
وزیر کشور عنوان کرد: شرایط کشور به گونهای است که همه امور به اقتصاد مرتبط است ما در منطقه نیز مشکلاتی داریم و آقای ظریف در وزارت خارجه اقدامات خوبی انجام داده است.