تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۶

از سرگیری پروازهای بغداد- مسکو

وزارت حمل و نقل عراق از نزدیک بودن زمان از سرگیری پروازهای بغداد و بصره به مسکو پایتخت روسیه خبر داد.

رویداد۲۴-وزارت حمل و نقل عراق از نزدیک بودن زمان از سرگیری پروازهای بغداد و بصره به مسکو پایتخت روسیه خبر داد.   کاظم الحمامی وزیر حمل و نقل عراق روز سه شنبه در بیانیه ای ابراز امیدواری کرد که در روزهای آینده اولین پرواز از بغداد و بصره به مسکو انجام شود.

وزیر حمل و نقل عراق با اشاره به اهمیت راه اندازی خطوط پرواز بین بغداد و مسکو گفت که راه اندازی این پروازها به هواپیماهای مسافربری عراق اجازه ورود به حریم هوایی اروپا را می دهد وافق هایی را درزمینه های بازرگانی، گردشگری ، کار و درمان برای مسافر عراقی باز می کند و این مساله به علت پیشرفت های علمی و اقتصادی روسیه است.

براساس این بیانیه، پروازهای دیگری نیز به سمت مناطقی دیگر از روسیه راه اندازی خواهد شد. وی به مقصد این پروازها و زمان شروع آن اشاره نکرد.

این وزیر عراقی از تلاش هایی که برای موفقیت این مذاکرات و ازسرگیری پروازهای دو طرف صورت گرفته است، تمجید کرد و گفت که عراق درصدد برنامه ریزی برای راه اندازی پروازهایی به برخی دیگر از مقاصد در آینده نزدیک است.

منبع: العالم
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha