تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۶

امکان شکست یک نظام دینی و مردمی وجود ندارد

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور گفت: در نظام دینی امکان شکست نیست چرا که هر قدرتی با اقدامات سیاسی و امنیتی می تواند ساقط شود اما در نظام مبتنی بر مردم و متکی بر دین با آحاد و توده مردم طرف است.

رویداد۲۴-قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور گفت: در نظام دینی امکان شکست نیست چرا که هر قدرتی با اقدامات سیاسی و امنیتی می تواند ساقط شود اما در نظام مبتنی بر مردم و متکی بر دین با آحاد و توده مردم طرف است.نصرت الله لطفی در سخنانی پیش از خطبه های امروز تهران که به مناسبت سالروز تاسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور سخن می گفت، افزود: تبلیغات یعنی تلاش برای تاثیرگذاری بر دیگران که امری بسیار خطیر ، ضروری و مهم است؛ بر اساس آنچه امام فرموده اند بالاترین چیزی که می تواند این انقلاب را به ثمربرساند و به دنیا صادر کند امر مهم تبلیغات است، می توان گفت در دنیا تبلیغات در راس بالاترین امور قرار گرفته و دنیا بر دوش تبلیغات است.

وی ادامه داد: این امر خطیر اهمیت ویژه ای برای هماهنگی در امر تبلیغات دارد و براساس جمله حضرت امام، مساله ای که شما می خواهید دنبال کنید، هماهنگی بین نهادها است که بحث مهمی است و باید احساس کنید صلاح دین، مکتب و مملکت ما در این است که همه با هم یک کار را دنبال کنیم؛ باید در همه امور هماهنگی را حفظ کرده ویژه در تبلیغات.
لطفی اضافه کرد: اهمیت و ضرورت هماهنگی از این منظر در ماه های اولیه بعد از استقرار نظام دینی نمود یافت، به گونه ای که بزرگان نظام احساس نیاز به تشکیل نهادی کردند تا امر تبلیغات را سازمان دهد و هماهنگی لازم را داشته باشد.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به این که در نهایت نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شکل گرفت، گفت: ویژگی های انقلاب و نظام دینی ما شامل سه ویژگی شاخص اسلامی بودن نظام، تکیه بر دین، مردمی بودن قیام و استکبار ستیزی است.
به گفته لطفی، مردمی بودن تضمین کننده تداوم نظام مقدس دینی است چرا که هر نظامی و هر حکومتی را می توان با اقدامات سیاسی و امنیتی متزلزل و ساقط کرد بجز نظام مبتنی بر مردمی بودن، متدین و متکی بر ایمان و باور دینی بودن، براین اساس در نظام دینی امکان شکست نیست، چون هر قدرتی با اقدامات سیاسی و امنیتی می تواند ساقط شود.
وی تاکید کرد: در نظام مبتنی بر مردم با چه کسی می خواهند در بیفتد، با حاکم، با قشر خاص ویا قوه حاکمه؟ بلکه با آحاد و توده مردم طرف خواهد بود و علت تزلزل نظام های در آستانه سقوط ، محروم بودن از پشتوانه مردمی است از این نظر در نظام مقدس دینی ما که به صراحت در قانون اساسی آمده است، اداره امور جامعه به اتکای مردم و با شرکت در انتخابات است که به فضل الهی مردم با حضور خود در آخرین انتخابات حماسه آفریده و بالاترین نرم سطح جهان را با شرکت بیش از 43 درصد در صندوق های رای از آن خود کردند.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اضافه کرد: از دیگر عرصه های تجلی مردمی بودن نظام و حمایت از نظام، شرکت در مراسم ایام الله و راهپیمایی ها است، این منظر منتج به نهادی به عنوان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شد چرا که این نهاد وظیفه هماهنگی ارگان و نهادهای فرهنگی نظام و تشکل های مردمی برای بزرگداشت ایام الله و مناسبت ها را داشته و تنها مرجع قانونی که صلاحیت سیاست گذاری، مدیریت، برنامه ریزی و برگزاری مراسم عمومی را عهده دار است، این نهاد می باشد.
لطفی اضافه کرد: برای نمایش پشتوانه مردمی این نظام و اتکای مردم به نظام متدین، نیاز به شناخت زمان و عمل متناسب با نیاز را داریم، از این منظر افتخار می کنیم که از لسان مقام معظم رهبری آمده است که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی براساس نیاز واقعی و صادقانه شکل گرفته و در طول سالیان متمادی براساس نیاز اولیه به حرکت خود ادامه داده و در خط درست و صراط مستقیم حرکت کرده است.
وی اضافه کرد: در سال 78 غائله 18 تیر را داشتیم که با حضور مردم در صحنه و با راهپیمایی 23 تیر نیز غائله 18 تیر خنثی شد. آخرین حماسه شما فتنه پیچیده و استکباری سال 88 آن هم به بهانه واهی انتخابات بود که در پشت سر آن صهیونیسم و استکبار قرار داشت که منجر به خلق بی بدیل 9 دی ماه شد که با اقدامات امنیتی امکان پذیر نبود و انچه این فتنه را خنثی کرد هدایت رهبری و حضور مردم در صحنه بود که این هماهنگی ها از افتخارات شورای تبلیغات اسلامی است.

منبع: ایرنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha