تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۶

اصلاحات همچون مشروطه به‌دنبال تغییر مناسبات در چارچوب قانون است / تاکید بر لزوم همراهی با مردم

رییس فراکسیون امید مجلس نوشت: مشروطه تغییر مناسبات قدرت در دوران جدید بود و اصلاحات هم در چارچوب قانون به دنبال این تغییر است، البته با همراهی مردم.

رویداد۲۴-رییس فراکسیون امید مجلس نوشت: مشروطه تغییر مناسبات قدرت در دوران جدید بود و اصلاحات هم در چارچوب قانون به دنبال این تغییر است، البته با همراهی مردم.محمدرضا عارف رییس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در توییتی به‌مناسبت سالگرد فرارسیدن امضای مشروطه نسبت به این رویداد تاریخی واکنش نشان داد و اصلاحات را خواستار تغییراتی مشابه آن‌چه در مشروطه مطرح بود، دانست و در عین حال تاکید کرد این تغییرات باید با همراهی مردم صورت گیرد.

رییس شورای‌عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان توییت کرد: مشروطه تغییر مناسبات قدرت در دوران جدید بود و اصلاحات هم در چارچوب قانون به دنبال این تغییر است، البته با همراهی مردم.

gfggfffuuuuuu

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha