تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۶

کاهش 6 تا 8 درجه ای دما در گلستان/ آبگرفتگی معابر و سیلاب گلستان را تهدید می کند

رییس گروه پیش‌بینی و هشدار هواشناسی استان گلستان ورود جریانات خنک شمالی از روز پنج شنبه 19 مرداد ماه به استان خبر دا.

رویداد۲۴-رییس گروه پیش‌بینی و هشدار هواشناسی استان گلستان ورود جریانات خنک شمالی از روز پنج شنبه 19 مرداد ماه به استان خبر دا.محمود محمد قلی پور اظهار کرد: بررسی الگوهای پیش یابی نشان می دهد که جریانات خنک و مرطوب شمالی از بعدازظهر روز پنجشنبه 19 مرداد به استان گلستان نفوذ می کنند.

وی افزود: ورود این سامانه موجب وزش نسبتا شدید باد، مواج شدن دریا، افزایش ابر و از اواخر وقت این روز، رگبار و رعد و برق های پراکنده و همچنین کاهش دمای هوا به میزان 6 تا 8 درجه سلسیوس می شود.

محمد قلی پور با اشاره به اینکه اوج فعالیت بارشی این سامانه به صورت بارش های نقطه ای در روز جمعه است، تصریح کرد: به همین دلیل در این روز احتمال وقوع آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل ها در مناطق مستعد دور از انتظار نخواهد بود.

رییس گروه پیش‌بینی و هشدار هواشناسی گلستان خاطرنشان کرد: این سامانه تا اواخر وقت روز شنبه  مرداد ماه 21 در استان فعال خواهد بود.

منبع: ایسنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha