وزیر ارشاد: باید همیشه حافظ خون شهدا و ریشه های انقلاب اسلامی باشیم
رویداد۲۴-سید رضا صالحی امیری در آیین گرامیداشت شهید حسن حججی و جمعی از شهدای مدافع حرم در ستاد فرماندهی نیروی زمینی سپاه اظهار کرد: استمرار مبارزه با عوامل صهیونیسم،امپریالیسم و تحجر، مسیر مستمری برای بقای انقلاب اسلامی و تقابل با منابع استکبار جهانی است. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تسلیت شهادت شهید حججی به ملت ایران گفت: شهادت این شهید یک پیام روشن دارد و آن این است که خط انقلاب اسلامی در مقابل استکبار جهانی تداوم دارد.
وی تصریح کرد: پیام دیگر شهادت حججی این است که باید همیشه حافظ خون شهدا و ریشه های انقلاب اسلامی که با خون شهدا آبیاری شده است باشیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امید است بتوانیم همیشه رهرو حقیقی راه شهدا باشیم، چرا که تداوم انقلاب اسلامی با استمرار روح شهدا که جزیی از اعمال و رفتار و سیاست های ماست ارتباط مستقیم دارد و انقلاب اسلامی با این خون ها زنده است .
صالحی امیری تاکید کرد: نیروهای مسلح و ملت و همه مردم در تقابل و برخورد با تفکر انحرافی و تحجر اتفاق نظر دارند و معتقدیم حضور ما در خاورمیانه برای دفاع از کیان انقلاب اسلام است و آنچه در منطقه انجام می شود، برای تامین امنیت ملت است .
وی منطقه خاورمیانه را عمق استراتژیک جمهوری اسلامی برشمرد و افزود: تقابل ما با تروریسم در عراق و سوریه به منظور دفاع از کیان انقلاب اسلامی است.