تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۶

۳ کشته و ۳۶ مصدوم بر اثر واژگونی اتوبوس در شاهرود/حال ۳ نفر از مصدومان وخیم است

معاون عملیات سازمان اورژانس کشور از کشته شدن ۳ نفر و مصدومیت ۳۶ نفر بر اثر واژگونی اتوبوس در شاهرود خبر داد.

رویداد۲۴-معاون عملیات سازمان اورژانس کشور از کشته شدن ۳ نفر و مصدومیت ۳۶ نفر بر اثر واژگونی اتوبوس در شاهرود خبر داد.حسن نوری درباره این تصادف اظهار داشت: در ساعت ۳:۳۰دقیقه بامداد با تماس با اورژانس مبنی بر واژگونی اتوبوس در محور شاهرود – سبزوار ( کمربندی شاهرود از مبدا تایباد مقصدبه تهران) بلافاصله ۹دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.

معاون عملیات سازمان اورژانس کشور گفت: در این حادثه ۳۶ نفر مصدوم شدند و۲ نفر بر اثر واژگونی جان باختند، تمامی مصدومان به بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود منتقل شدند.

نوری عنوان کرد: متاسفانه یک نفر از مصدمان حادثه نیز به دلیل شدت جراحات در بیمارستان فوت نمود و تعداد فوتی‌ها تاکنون به ۳ نفر رسید.

وی گفت: ۱۵ مصدوم این حادثه پس از درمان از بیمارستان فوق ترخیص شدند. همچنین از ۲۰ مصدوم بستری در بیمارستان فوق ۳ مصدوم بدحال هستند.

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha