عدم حمایت فراکسیون ولایی از 3 وزیر
فراکسیون مستقلین نظر نهایی خود را درباره وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم اعلام کرد.
رویداد۲۴- فراکسیون مستقلین نظر نهایی خود را درباره وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم اعلام کرد.
فراکسیون مستقلین ولایی در جدولی نسبت به نحوه اعطای رای اعتماد به وزرای پیشنهادی اقدام کرد و بیانیه خود را که به نظر میرسد که به منظور اطلاع اعضای این فراکسیون تهیه شده در میان نمایندگان توزیع کرد.
در بیانیهای که از طریق پیگیریهای خبرنگار ایلنا به دست آمد، آمده است: در پی معرفی اعضای کابینه دولت دوازدهم توسط ریاست محترم جمهوری به مجلس شورای اسلامی، فراکسیون مستقلین ولایی با هدف شایسته گزینی و کمک به کارآمدی دولت و بررسی برنامههای اعلامی از سوی وزرای پیشنهادی با هر ۱۷ وزیر پیشنهادی جلسات متعدد برگزار کرد.
در جلسه مجمع عمومی فراکسیون مستقلین ولایی در تاریخ ۲۹/۵/۹۶ مصوب شد پس از رای گیری مکتوب و مخفی درباره وزرای پیشنهادی اشخاصی که حد نصاب دو سوم یعنی ۶۶ درصد کسب کنند از پشتیبانی فراکسیون مستقلین ولایی برخوردار خواهند بود.
منبع: ایلنا