تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۶

عروسک چند هزار ساله لرها در یک نمایشگاه

«شب عروسک‌های لیلی» ۳۱ مردادماه در کانون زبان پارسی برگزار می‌شود.

رویداد۲۴-«شب عروسک‌های لیلی» ۳۱ مردادماه در کانون زبان پارسی برگزار می‌شود. عروسک لیلی قدمتی چندهزار ساله دارد و متعلق به قوم لر است، لیلی قابلیت حرکات موزون دارد و موهایش طبیعی است تا پیوند مادر و دختر همیشه برقرار باشد و از چوب نی درست شده که نشان انسان کامل است. لیلی با مشارکت زن و مرد درست می‌شود. این عروسک پس از فراموشی، دوباره احیا شده و ثبت ملی شده است.

در «شب عروسک‌های لیلی» آمن خادمی درباره عروسک و دلیار، پوپک عظیم‌پور درباره عروسک‌های اقوام، شهدخت لشکری درباره حرکات موزون در فرهنگ قوم لر و نورآباد ممسنی، محمدرضا امیری درباره اهمیت لیلی بازی و محیط طباطبایی درباره عروسک سخنرانی خواهند کرد. همچنین نمایشگاهی از عروسک‌های لیلی و دلیار برپا خواهد شد.

«شب عروسک‌های لیلی» ساعت ۱۷ روز سه‌شنبه ۳۱ مردادماه در کانون زبان پارسی به نشانی خیابان ولی‌عصر، سه‌راه زعفرانیه، خیابان عارف‌نسب، پلاک ۱۲ برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha