دیدار سعد الحریری با پوتین/ روابط دوجانبه و وضعیت سوریه محور گفتوگو
«سعد الحریری» نخست وزیر لبنان در ادامه دیدارهای خود در روسیه روز چهارشنبه با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری این کشور دیدار و گفت و گو کرد. توسعه همکاری های اقتصادی و نظامی وضعیت سوریه محور رایزنی های دو طرف بود.
رویداد۲۴-«سعد الحریری» نخست وزیر لبنان در ادامه دیدارهای خود در روسیه روز چهارشنبه با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری این کشور دیدار و گفت و گو کرد. توسعه همکاری های اقتصادی و نظامی وضعیت سوریه محور رایزنی های دو طرف بود.
به بررسی مناسبات دوجانبه بویژه در زمینه های اقتصادی و تجاری و سرمایه گذاری و کمک تسلیحاتی به ارتش لبنان گفت و گو کردند.
در این دیدار «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه و «ماکسیم اوریشکین» وزیر اقتصاد روسیه نیز حضور داشتند.
پیش از مذاکره دوجانبه، پوتین ضمن خوش آمدگویی به سعد الحریری برای سفرش به روسیه گفت: دیروز مذاکرات خوبی با «دیمیتری مدودیف» نخست وزیر روسیه داشتید و من مطئنم که توافق های که دیروز حاصل شد تاثیر مثبتی بر توسعه روابط دوکشور خواهد داشت.
رئیس جمهوری روسیه با بیان اینکه حجم روابط تجاری بین لبنان و روسیه هنوز اندک است افزود: حرکت مثبت و روبه جلو است و من می خواهم میزان روابط تجاری پنجاه درصد رشد کند و این همان رویکرد مثبتی است که باید بر اساس آن کار کنیم.
پوتین دیدار با الحریری را فرصت مغتنمی برای بحث درباره مسائل لبنان، کشورهای همسایه و منطقه دانست و تاکید کرد: برای من مهم است که مواضع همه رهبران کشورهای منطقه را بدانم.
در ادامه نخست وزیر لبنان نیز ضمن تشکر و اظهار خوشبختی از دیدار دوباره پوتین، موضوعات اقتصادی و مشکلات لبنان و وضعیت منطقه را محور گفت و گوهایش با رئیس جمهوری لبنان عنوان کرد.
وی اظهار امیدواری کرد که روابط اقتصادی و همکاری های نظامی بین دو کشور توسعه یابد.
منبع: ایرنا