تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
سرلشکر باقری و ژنرال خلوصی در تماس تلفنی مطرح کردند

پیامدهای منفی و خطرناک همه‌پرسی استقلال در کردستان عراق/ ضرورت توسعه کمک های انسان دوستانه برای مسلمانان میانمار

سرلشکر باقری و ژنرال خلوصی آکار در تماس تلفنی پیامدهای برگزاری احتمالی همه پرسی استقلال کردستان عراق بر منطقه را منفی و خطرناک توصیف کردند و هماهنگی بین کشورهای همسایه در مخالفت با طرح های تجزیه طلبانه در منطقه را ضروری دانستند.

رویداد۲۴-سرلشکر باقری و ژنرال خلوصی آکار در تماس تلفنی پیامدهای برگزاری احتمالی همه پرسی استقلال کردستان عراق بر منطقه را منفی و خطرناک توصیف کردند و هماهنگی بین کشورهای همسایه در مخالفت با طرح های تجزیه طلبانه در منطقه را ضروری دانستند.سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و ژنرال خلوصی آکار رییس ستاد مشترک ارتش ترکیه در تماسی تلفنی پیرامون زمینه های همکاری مشترک نیروهای مسلح دو کشور گفت وگو کردند.

بنا بر این گزارش ، طرفین ارتقای مناسبات و همکاری های متقابل را حائز اهمیت دانسته و با اشاره به موضوع همه پرسی احتمالی استقلال در کردستان عراق ، آثار و پیامدهای اجرای آن بر امنیت، صلح و ثبات منطقه، از جمله کشورهای ایران و ترکیه را منفی و خطرناک توصیف کردند.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و رییس ستاد مشترک ارتش ترکیه با برشماری تبعات سوء اجرای همه پرسی در کردستان عراق بر مصالح مردم منطقه ، هماهنگی بین کشورهای همسایه عراق در مخالفت با برگزاری  همه پرسی و ممانعت از اجرای طرح های تجزیه طلبانه در منطقه که می تواند کشورها را گرفتار مشکلات عدیده ی سیاسی ، اجتماعی و امنیتی نماید، ضروری دانستند.

سرلشکر باقری و ژنرال خلوصی آکار در این مذاکره تلفنی همچنین رفتارهای غیر انسانی و ظالمانه اخیر علیه مسلمانان میانمار را محکوم و تاکید کردند: کشورهای اسلامی و مجامع بین المللی به ویژه سازمان ملل متحد، بایستی برای جلوگیری از ادامه کشتار و آوارگی مردم مسلمان میانمار ، تصمیمات جدی اتخاذ کرده و مانع توسعه این گونه اقدامات علیه مسلمانان این کشور شوند.

طرفین در این تماس تلفنی بر تسریع و توسعه ارسال کمک های انسان دوستانه برای مسلمانان ستمدیده میانمار به عنوان ضروری ترین اقدام نیز تاکید و اظهار امیدواری کردند مشورت نیروهای مسلح دو کشور در این خصوص ادامه یابد.

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۴
0
0
در اینکه این کار خطرناک است و برای امنیت ایران و ترکیه هزینه دارد هیچ شکی نیست اما سوال اینجاست چرا اقدامات این دو کشور یعنی ایران و ترکیه بصورتی است که انگار خواب بودند و یکباره بیدار شدن؟یعنی فکر نمیکردند با تصرف کرکوک بارزانی این اقدام را انجام میده تا کرکوک را به خودش ضمیمه کنه؟
نظرات شما
captcha